Blogi: marikapaaso

Sunnuntain lähtöluettelo

Näin mennään rallin viimeisenä päivänä...
Sunnuntain lähtöluettelo (pdf)

Vinks vinks: lapsiystävällinen katselupaikka

Horkan koulupiirin kyläyhdistykseltä tuli Ralliradioon sähköpostia, joka kiinnostanee myös yhteisöläisiä:

Lauantaiksi vinkki lapsiystävällisestä katselupaikasta: Leustun pätkällä, Horkan koulun pihassa n. 4 km 9-tien risteyksestä Koskenpään suuntaan. Koulun pihassa leikkipaikka, sisä-wc ja grillipiste. Katselualueesta maininta myös katsojaoppaassa. Tienvarsiparkki.

Palveluja löytyy, mutta aurinkoa eivät sentään uskaltaneet luvata :)

Vellipohja kutsuu perjantaiaamuna

Rallin toinen päivä käynnistyy heti aamuvarhaisella klo 7.53 Vellipohjan erikoiskokeella. Ja siitä sitten täyttä höyryä jatketaan pitkälle iltaan saakka. Perjantain lähtöluettelo(pdf)

Ja jos jollekulle on vielä epäselvää, Radio Keski-Suomen Ralliradio on menossa mukana aina sunnuntain palkintojenjakoon saakka, ja suoraa lähetystä voi kuunnella netin kautta ympäri maapallon.

Erikoisia tarinoita erikoiskokeilta

Montako makkaraa myytiin Mökkiperän maalipäässä? Miksi Hullu-Galli söi paellaa keskellä yötä Vihtalahden kylässä? Ja miksi Ouninpohjassa soi keskellä yötä moottorisaha?

Käy kuuntelemassa Tuomas Heikkilän toimittamat erikoiskoe-esittelyt Radio Keski-Suomen Ralliradio-sivuilla, niin tiedät :)

Käy tsekkaamassa uuden rallireitin neitseelliset kurvit

Ralliin on aika tarkalleen kuukausi aikaa, ja on vähitellen syytä virittäytyä tunnelmaan! Tämä yhteisö heräilee pikkuhiljaa talviuniltaan, ja paraikaa työn alla ovat myös Radio Keski-Suomen Ralliradio-sivut.

Työnjakohan on sellainen, että täällä käydään keskustelua ja nautiskellaan rallikuvista, Radio Keski-Suomen rallisivuilta löytyy puolestaan tuhti paketti rallijuttuja audioiden ja videoiden kera.

Videoblogissa mm. Sebastien Loebin haastattelu

Olettehan huomanneet, että nyt täältä yhteisön sivuilta löytyy myös videoblogi, jonne ilmestyy haastatteluja tasaiseen tahtiin.

Tällä hetkellä siellä on kuunneltavissa ja katseltavissa Sebastien Loebin ja Markko Märtinin (joka on toki Jyväskylässä vaikka ei rallissa ajakaan) juttutuokiot.

Käykeepä tsekkaamassa!

Radio Keski-Suomen rallisivuilla paljon rallijuttuja tarjolla!

Käykääpä hyvät ralliystävät vierailemassa myös Radio Keski-Suomen MM-ralli-sivuilla ( MM-Ralli 2006 sekä Ralliarkisto .

Arkistossa on kuunneltavissa paljon kiinnostavia rallijuttuja, mm. suurten suomalaisten rallikuskien haastatteluja, erikoiskokeiden esittelyt sekä rallikoosteet kultakin päivältä.

Noilta sivuilta löytyvät myös mm.

Kooste vuoden 2005 Neste Rallista

Sebastian Loeb ei saanut seitsemättä peräkkäistä MM-osakilpailuvoittoa Jyväskylässä. Marcus Grönholm uusi vuoden takaisen ykköstilansa ja palasi samalla voittojen tielle.

Sarjaa johtava Loeb hävisi Grönholmille reilun minuutin. Koosteen Neste Rallista toimittaa Suvi Mononen.

» Kuuntele rallikooste 2005

Imitaattori Tammisesta on moneksi - käy kuuntelemassa!

Imitaattori Jarkko Tamminen on vakiovieras Jyväskylän Neste Rallissa. Tarvittaessa hänestä löytyy niin Tommi Mäkinen kuin Aira Samulinkin.

Samppa Korhonen (Radio Keski-Suomi) tapasi Tammisen vuoden 2001 rallissa.

» Tutustu Tammisen eri persooniin

Radio Keski-Suomen nettisivuilla on vierailtu ympäri maailman

Jyväskylän MM-rallin aikana Radio Keski-Suomen nettisivuilla on ollut aikamoinen vilske. Eniten kiinnostusta ovat herättäneet nämä uudet yhteisösivut (kiitos siitä jäsenille), Ralliradio-sivu sekä Ralliradion nettikamera.

Ja mikä mukavinta - kävijöitä on riittänyt ympäri maailman, yhteensä 66 eri maasta! Suomen jälkeen eniten vierailuja on tehty Virosta, Ruotsista, Yhdysvalloista, Britanniasta, Saksasta, Norjasta, Japanista, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Ranskasta. Netin kautta ralleja on seurattu myös mm. Latviassa, Singaporessa, Thaimaassa, Chilessä, Ukrainassa ja Uudessa-Seelannissa.

Syndicate content