Fiksut pärjää aina - rallissakin...

Muutama muistutus tulevaa ralliviikonloppua varten:

Turvallisuushan on meidän kaikkien yhteinen asia, joten pitäkää huolta toisistanne. Ralliradion kautta kuulet kaikki tiedotteet, jotka liittyvät rallin turvalliseen tekemiseen mutta tässä pari neuvoa teille, jotka olette viikonlopun aikana tulossa Jyväskylään.

Kesä on ollut kuivin miesmuistiin. Pidäthän huolta siitä, ettei rutikuiva metsä tai pelto leimahda liekkeihin jäljiltäsi?

Järjestysmiehet ovat reitin varrella meitä varten. Jos he puuttuvat käytökseesi tai kulkemiseesi, siihen on varmasti hyvä syy. Tottele!

Noudata katselualueista annettuja ohjeita. Kielletyt katselualueet ovat todellakin kiellettyjä eikä katsojilla ole mitään asiaa kielletyille alueille, ei vaikka esim. järjestäjien valtuuttamat valokuvaajat saavat niillä liikkua.

Parkkeeraa järkevästi. Yksi auto väärällä paikalla voi tukkia tuhansien rallifanien tien.

Perjantaiaamun Lankamaan erikoiskokeesta (EK2) sen verran, että kuuluisan "latomutkan" pelto ei ole tänä vuonna sallittu katselualue. Vanhasta muistista moni rallikatsoja varmaan suuntaa latomutkaa kohti mutta sen viereinen pelto EI siis ole enää sallittua katselualuetta.

Että näin. Olkaahan kiltisti...

Sormi pystyssä kirjasi Sanna