Huomenta!

Lauantaiaamun toinen erikoiskoe on jo täydessä käynnissä, Ouninpohjan länsipuolen maaliin odotellaan juuri kisan kärkeä. Ja tiukkaa on! Aivan mahtavan jännittävä aamu, johon tosin mahtuu myös huonoja uutisia: Juho Hännisen loistavasti alkanut ralli päättyi eilen illalla suoraan sanottuna vääriin kalsareihin!

Minulle ainakin oli yllätys, että alushousut voivat näytellä näinkin suurta osaa MM-rallissa mutta mikäs ihme se en: aikamoinen maallikkohan minä näissä ralliasioissa olen. Koko ajan oppii kuitenkin uutta, kun saa tehdä töitä todellisten asiantuntijoiden kanssa, joten eiköhän tässä koko ajan olla matkalla kohti parempaa...

Kiitos taas kaikille aktiivisuudesta, olemme saaneet Ralliradion studioon paljon tietoa reitin päältä. Ja se on ÄÄRETTÖMÄN tärkeää, lähetyksen tekeminen olisi paljon vaikeampaa ilman tuhansia silmiä ja korvia siellä reitin varrella.

Pitkä päivä on edessä mutta se ei pelota, kun eväät on kunnossa: Batterya, kahvia, suklaakeksejä ja "pannaaneja" piisaa.

Hui, hai ja vauhtia riittää, keep in touch!

kirjasi aamun virkku tulkku Sanna

PS Nettiyhteisössämme aktiivisuus aiheuttaa palvelimiimme raskaan kuormituksen. Taataksemme olennaisimman - kuvakisan, keskustelujen - toimivuuden joudumme tilanteen niin vaatiessa karsimaan palveluamme. Erityisen raskaan kuorman palvelimille aiheuttaa chatti, joka tätä kirjoittaessani (la klo. 11.22) on kytkeytynyt pois päältä kuormituksen keventämiseksi. Valitamme asiaa. Keskittykäämme siis oleellisimpaan: rallin seuraamiseen!

ps:n kirjasi jyrki_yle