Miksei aina voi olla lauantai?!?

Kun kello soi aamulla viideltä, tiesin, että edessä on pitkä ja vaiherikas päivä. Pitkiä erikoiskokeita, vaativaa tietä ja vauhdikkaita käänteitä.

Mutta enpä olisi arvannut, että päivään mahtuisi näin paljon tapahtumia! Toki Jyväskylässä rytisee aina mutta että yksi kivi voi kaiken muuttaa!

Tuo Ouninpohjan pätkältä löytynyt "The Kivi" koitui monen kohtaloksi ja tällä hetkellä näyttää siltä, että se ratkaisi koko rallin. Hieno homma siksi, että Bosse näyttää vastustamattomasti kurvailevan kohti voittoa mutta huono siinä mielessä, että hieman tuo jännitys latistui kisan kärjessä.

Onneksi N-ryhmässä riittää jännitettävää. Anton Alénille toivotaan tietenkin lykkyä rallinviimeisille pikiksille, jotta päästään suihkuttamaan kuohuvaa sekä koko rallin että ännäläisten voittajalle.

Harmin paikka oli tietysti myös Petter Solbergin keskeytys, paitsi kisan kannalta, myös sen vuoksi, että nämä norjalaisveljekset ovat pätkien maalissa varsinaisia ilopillereitä. Pakostakin alkaa hymyi.. ei vaan ihan naurattaa, kun kuulee Sobergin kaksikon vauhdikkaita kommenteja. "Jeeees, very slippery, unbelievable!"

Mutta, huomenna on päivä uus ja tänään juhlitaan! Ja uskokaa tai älkää, nukkuminenkin voi olla juhlaa, ainakin tällaisen urakan keskellä!

Öitä!
Sanna