Kosteaa tunnelmaa Pavilla

No niin, ralli se on minun rattoni ja tää biisi tekee viimeistään rallin. Race was bad but car was good… Miten jaksaakin joku vitsi naurattaa joka vuosi, onneksi vain kerran!!!

Parhaillaan ralli on suurta draamaa ja sitä tämä pitkä perjantai on todellakin ollut. Kristian Sohlbergin ja Jari-Matti Latvalan kohtalot harmittavat vietävästi mutta minkäs teet, kisa on kisaa ja hienoa on se, että suomalaiskomennossa mennään, totta kai! Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että samppanja suihkuaa sunnuntaina Hirvosen kunniaksi, mutta mitä tiukempi, sitä parempi… Tämä kilpailu, siis!

Pavin studiossa tunnelma on tiivis ja mitä pidemmälle päivä etenee, sitä kosteammaksi käy… Kun seitsemän miestä hikoilee kymmenen metriä pitkällä käytävällä, alkaa ilma olla aika paksua. Onneksi meillä naisilla ei ole tällaista ongelmaa… Paitsi että joudun (saan?!?) nauttia tästä tuoksusta ihan paikanpäällä!

Urriassa ulvotaan parhaillaan ja liikenne on ollut aika ruuhkaista, joten huomista pitkää Jämsän päivää varten voisi sormi pystyssä korostaa ja kauniisti pyytää, että varaisitte matkaan paljon aikaa ja malttia. Olisi aika ikävää, jos kilpailu viivästyisi sen vuoksi, etteivät kilpailijat ehdi ajoissa pätkälle ruuhkien vuoksi!

Mutta enpäs taaskaan muistanut, kuinka mukavaa tämä on. Kerran vuodessa.

Paviljongin tiiviissä tunnelmassa kirjasi
Sanna