Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Adelen manageri: Spotifyn ilmaistileihin pitäisi tehdä rajoituksia

7.11.2014 klo 19:30 | JP Panttila | Lähde: The Guardian | Kommentit (2)

Striimauksessa on musiikin tulevaisuus, manageri sanoo. Uudet levyt pitäisi olla kuitenkin rajoitetusti tarjolla.

Brittilaulaja Adelen manageri on ottanut kantaa striimauskysymyksiin, jotka ovat nousseet jälleen pinnalle Taylor Swiftin vedettyä tuotantonsa pois isoista palveluista. Manageri Jonathan Dickins sanoo The Guardianin mukaan, että striimaus on musiikin väistämätön tulevaisuus, mutta sen pelisääntöjä pitäisi muuttaa.

Dickins sanoo, että uusia levyjä pitäisi pystyä julkaisemaan Spotifyyn ja muihin ilmaisversioita tarjoaviin palveluihin porrastetusti siten, että uusi julkaisu on aluksi vain maksavien asiakkaiden saatavilla. Managerin mukaan esimerkiksi Adelen 21-levy tuli striimauspalveluihin paljon levyn julkaisun jälkeen sen takia, että Spotify ei suostunut tekemään tällaiseen järjestelyyn.

Adelen manageri ottaa myös esille YouTuben roolin isoimpana musiikin striimaajana. Dickins sanoo, että Spotifystä on tehty striimauksesta puhuttaessa roisto, vaikka YouTubesta löytyy yksityishenkilöiden lataamina uusimmat levyt.

Managerin mukaan syy on siinä, että levy-yhtiöt näkevät YouTuben markkinointityökaluna, jolla voi saada 10 miljoonaa katselua artistille, kun taas sama määrä Spotify-striimejä nähdään menetettyinä levymyyntituloina.

Kommentointi

Kommentit (2)

http://www.download.fi/lataa.cfm/lataa-youtubesta

>Anonyymi 07.11.2014, 20:12

http://www.youtube-mp3.org/fi

>Anonyymi 07.11.2014, 20:10
Muualla Yle.fi:ssä