Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Himoartisti Benjamin lupaa: Uusi peppukohukuva, jos biisi nousee himotuimmaksi

6.9.2014 klo 11:16 | YleX | Lähde: Himoartistihaastattelu | Kommentit (10)

Instagramista suosioon noussut Benjamin Peltonen on tehnyt musiikkia jo aikana ennen Instagramia.

Benjamin Peltosen ensisinkku Underdogs nousee YleX:n soittolistalle. Mikäli kappale nousee Himotuimmat-listan ykköseksi, Peltonen lupaa kohauttaa uudella peppukuvalla.

- Tehään joku next step siitä kuvasta. Kannattaa äänestää se tonne ykköseksi, niin saatte nähdä seuraavan järkytyskuvan, Peltonen nauraa.

Peltonen on tehnyt musiikkia jo ennen kuin hänestä tuli Instagramin kautta tunnettu. Peltosen mukaan joillakin on ollut ennakkoluuloja siitä, että Instagram-poika alkaisi nyt muka väkisin laulamaan. Peltonen haluaa musiikillaan näyttää, ettei näin ole. Ensimmäisen oman biisinsä hän teki ollessaan seitsemännellä luokalla. Biisi kertoi ikävästä, jota Peltonen koki, kun hän oli eronnut silloisesta tyttöystävästään.

- Sitä biisiä ei todellakaan tulla kuulemaan! Nyt ollaan vuoden verran tehty tätä musiikkiprokkista, joka on vienyt ihan älyttömästi aikaa. Välillä on ollut sellaisia hetkiä, että haluaa vaan itkeä. Lopputulos on nyt paras mahdollinen, Peltonen kertoo.

Ensisinkku kertoo Peltosen yläasteajoista, jolloin hänellä ei oikein ollut kaveripiiriä. Samalla Peltosen unelmat musiikin tekemisestä lytättiin: hän sai kuulla, ettei hänestä ole laulajaksi.

- Sit mä katsoin Demi Lovaton haastattelun, jossa hän kertoi, että hänellä ei ollut kavereita ja kaikki vaan dissasi häntä, mutta hän jatkoi oman jutun tekemistä ja nyt hän elää omaa unelmaansa. Ei pidä mennä kiusaajien tasolle, Peltonen kertoo.

Kuuntele himoartistihaastattelu alta!

Lue myös:

Benjamin: Olisi kiva, jos tyttö tekisi aloitteen

Benjamin Peltonen: Ihailen Jenni Vartiaista ihan älyttömästi

Benjamin Peltonen peppukohukuvastaan: Kaveri ehdotti

Henkilöt: Benjamin Peltonen

Kommentointi

Kommentit (10)

totta turiset... mielestäni radion pitäisi olla tasapuolisempi.
Enemän erinlaista musaa soimaan edes, ei kokoajan jotain b-luokan musaa. Sitä voi jokainen kuunnella itse itsekseen vaikka you*,spot* jne. Matin ysäri ohjelma on tällä hetkellä ainoa joka pitää ylex autoradiossa!
Juontajien sekoitus ei ohjelmissa auta vaan musiikin monipuolisuus ei kokoajan teini hömppää!

>toinen pettynyt 07.09.2014, 20:27

Joo, peppukuvajuttuja, aikuisviihdetarinoita koko Ylex:n etusivu täynnä. Ja kyseessä on verovaroin kustannettu musiikkikanava. Nyt herätys siellä ohjelmapäällikkö Saarinen ja kumppanit!

>Veronmaksaja 07.09.2014, 16:18

Jep, itsekin tunnen 23-vuotiaana itseni liian vanhaksi kuuntelemaan YleX:ää noin musiikin puolesta, mutta juontajat ovatkin kanavan parasta antia.
Go YleX Aamu ja Etusivu!

P.S. Tämä peppukohukuva-pojan biisi toi jo ensimmäisellä kuuntelukerralla mieleen Isaac Elliotin radiossa soivat kappaleet, kuinka omaperäistä!

>Anonyymi Antero 07.09.2014, 11:12

Vuosia Ylexiä kuunnelleena on pakko todeta, että eipä ole kaukana kanavan kuuntelun lopettaminen. Musiikki on suurimmaksi osaksi b-luokan suomiräppiä ja pikkutyttöjen teini-idoleja. Tunnen itseni 24-vuotiaana liian vanhaksi kuuntelemaan tätä nuorisokanavaa... onko oikein? Sitte ku ile ja matti lopettaa niin viimeistään silloin loppuu kuuntelu.

ps. On se kumma kun slipknot ei nouse soittoon vaikka "rybankin" voitti. Sitte nämä kaikenmaailman nevahööd-Peltoset suoraan listalle vaikka tyrmättiin äänestyksessä.

>Pettynyt 06.09.2014, 18:13

Kunniaa ja radion tehosoittoa 17-vuotiaan sosiaalisesta mediasta nousseen henkilön musiikkista, sillä ehdolla, että kansalaiset tehoäänestävät häntä internetissä älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden kautta, jotta hänestä saataisiin persekuva sinne sosiaaliseen mediaan.

On maailma ihmeelliseksi muuttunut.

>Arttu 06.09.2014, 15:53

Äija yrittää ostaa listasijoitusta persekuvalla?

>Peni 06.09.2014, 14:11

okei alma (Y) se on sitte toi jätkä ku on niin pitkä..

>passerby 06.09.2014, 12:56

jaahas... toivottavasti päästää inhoamaan kohta peukkua alas...
parempaa musiikkia voisi tehdä eikä julkaista mitään p****kuvaa
että saisi kannatusta...kiitos ei näin!
tai jos vaikka kuitenkin yrittää suomeksi?
Ei sinne maailmalle kannata aina pyrkiä jostain pienemmästä aloittaa ja kahtoa sitten...ensin valloitta suomi jne.

Mielikuvat nykyään liian suuria monella musiikin suhteen? en tiedä mutta saahan sitä yrittää,ei sitä kukaan kiellä vaikka ei toisen musiikkia voi mieltää...

Kaikilla on mielipiteet,mutta tulevaisuus näyttää.
Ei mulla muuta

>Anonyymi 06.09.2014, 12:20

Mulla on vielä 10cm korkokengät jalassa tässä. :( Pituutta löytyy 154 ja puoli senttiä!

>Alma_Ylex 06.09.2014, 12:15

siis nyt, for real, miten lyhyt alma oikein on? :D

>passerby 06.09.2014, 12:13
Muualla Yle.fi:ssä