Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Hyvää lovemberia – yllätä rakkaasi pienellä tai isolla rakkauden teolla

3.11.2014 klo 18:03 | JP Panttila | Kommentit (0)

Kuva: Yle / SuomiLOVE

Yllätä rakkaasi tai kaverisi lovemberin merkeissä. SuomiLOVE palkitsee rakkaudentekoja.

Rakkaudesta kertova SuomiLOVE-ohjelma pyytää suomalaisia sulostuttamaan rakkaitaan tai keitä tahansa lähimmäisiä pienellä rakkauden teolla. Lovember-teko voi olla esimerkiksi romanttinen ele rakastetulle. Se voi olla myös iloinen yllätys naapurille. Ehkä lovemberin merkeissä voisi tehdä jopa pienen palveluksen tuntemattomalle? Jokainen osallistuja päättäköön itse.

Videona tai kuvana tallennetun rakkaudenteon voi jakaa somessa hashtagilla #lovember. Sen voi myös jakaa SuomiLOVEN Facebook-sivulla.

SuomiLOVE jakaa rakkaudentunnustajille palkinnoksi pääsylippuja suorana lähetettävään SuomiLOVEn päätöskonserttiin. Lisäksi parhaat kuvat ja videot saattavat päästä mukaan itse ohjelmaan.

Uusi kotimainen musiikkiviihdeohjelma SuomiLOVE nähdään Yle TV2:n lauantai-illoissa 15. marraskuuta alkaen. Siinä yli 60 suomalaista eturivin artistia esittää lauluja yllätysten kohteille henkilökohtaisesti ympäri Suomea.

www.twitter.com/suomiloveyle
www.instagram.com/suomiloveyle
www.facebook.com/YLEsuomilove

Lue myös: SuomiLOVE alkaa: Artistit yllättävät suomalaisia rakkauslauluilla

Asiasanat: Lovember

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä