Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Jonne Aaron uudesta levystään: Osuin luovuuden ytimeen

3.11.2014 klo 20:03 | YleX | Lähde: Uuden musiikin ratsia | Kommentit (1)

Jonne Aaron julkaisi uuden albumin lokakuun lopussa. Albumille päätyi vain kappaleita, jotka syntyivät helposti.

Jonne Aaron julkaisi uuden Risteyksissä-nimisen albumin 31. lokakuuta. Kuten aina, albuminen tekoon liittyi luomisen tuskaa. Artisti on kuitenkin yllättynyt siitä, kuinka helposti kappaleet syntyivät.

- Mä oon osunut luovuuden ytimeen tuossa matkan varrella eli oppinut sen, et jos laulut tulee helposti, niin sillloin ne kannattaa levyttää. Väkisin vääntämisestä ei tule mitään. Oma suodatin on se, että laulun pitää syntyä kivuttomasti, Jonne Aaron kertoo YleX:n Uuden musiikin ratsiassa.

Vuodesta 1997 saakka ammatikseen musiikkia tehnyt artisti kokee olevansa 31-vuotiaana kypsempi kuin parikymppisenä. Nykyään asioita voi ottaa enemmän löysin rantein.

- Mä yritän säilyttää sellaisen pikkupoikamaisen tekemisen, tavallaan sellaisen pihapelijutun. Ei pidä miettiä liikaa eikä ottaa itseään liian vakavasti, Jonne Aaron sanoo.

Rennommin ottaminen ei tarkoita sitä, että ei enää uskoisi omaan tekemiseen.

- Sellainen tietty nöyryys pitää olla. Jos alkaa miettiä, että on maailman napa ja maailman kovin kirjoittamaan biisejä, niin se menee tietenkin heti metsään, Jonne Aaron kertoo. 

Lue myös:

Jonne Aaron antoi lupauksen, jota katuu

Negative-laulaja: Olen rockin Matti Nykänen

Asiasanat: Jonne Aaron, levy

Kommentointi

Kommentit (1)

Ketä tää naisensa perään parkuva viiksivallu kiinnostaa?

>Anonyymi 04.11.2014, 01:54
Muualla Yle.fi:ssä