Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Katy Perryn musiikkivideota muutettiin – väitettiin herjaavaksi

28.2.2014 klo 08:00 | Iida Korhonen | Lähde: BBC | Kommentit (0)

Katy Perryn Dark Horse –musiikkivideo herätti närää YouTubessa, sillä joidenkin mielestä video koettiin herjaavaksi muslimeja kohtaan. Nyt musiikkivideo on editoitu ja loukkaavaksi koetut kohdat on poistettu.

Katy Perryn Dark Horse -musiikkivideolla näkyi kaulakoru, jossa luki arabiaksi sana Jumala. Videon lyhyessä kohtauksessa eräs näyttelijä pitää korua kaulallaan samalla kun se hautautuu hiekkaan. Tätä kohtausta pidettiin herjaavana muslimeja kohtaan. Kyseinen koru on nyt digitaalisesti muokattu pois videolta.

Dark Horse -musiikkivideon editoitu kohta - Kuva: BBC/ Dark Horse -musiikkivideoDark Horse -musiikkivideon editoitu kohta - Kuva: BBC/ Dark Horse -musiikkivideo

Yli 65 000 ihmistä allekirjoitti vetoomuksen, jossa vaadittiin loukkaavaksi koetun kohtauksen poistamista. Toistaiseksi ei ole tiedossa editoitiinko videota Katy Perryn levy-yhtiön toimesta vai YouTuben toimesta, kertoo BBC

Videolla Katy Perry esittää egyptiläistä kuningatarta. Hänen luonaan ravaa kosijoita, joita kuningatar kyykyttää erilaisilla keinoilla.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä