Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Mies laitettiin tanssimaan Daft Punkia työhaastattelussa: Luulin sitä vitsiksi

7.9.2013 klo 11:03 | Maria Rautio | Lähde: The Mirror, NME | Kommentit (0)

Daft Punk

Juuri yliopistosta valmistunut walesilainen mies pistettiin tanssimaan Daft Punkin Around The World -kappaletta elektroniikkakaupan työhaastattelussa. Miehen hämmästykseksi kyseessä ei ollut vitsi.

Ylopistosta vasta valmistunut walesilainen 21-vuotias Alan Bacon haki työpaikkaa isobritannialaisesta Currys-elektroniikkakaupasta. Työhaastattelussa Bacon ja kahdeksan muuta työnhakijaa laitettiin tanssimaan ranskalaisen konemusiikkiyhtye Daft Punkin vuoden 1997 hittiä Around The World.

- Luulimme kaikki aluksi, että se oli vitsi. Mutta se ei ollut. Olin ottanut viikon ajan selvää firmasta ja harjoitellut työhaastattelua varten, mutta sillä sekunnilla kaikki ammattimaisuus lensi ikkunasta ulos. Minua nolotti ja tunsin oloni hyvin epämukavaksi, Bacon tilittää brittiläiselle The Mirror-lehdelle.

Yli 300 työhakemusta valmistumisensa jälkeen lähettänyt brittimies kuitenkin teki työtä käskettynä saadakseen työpaikan.

- Yksi keski-ikäinen mieshakija näytti todella pahastuneelta tanssiessaan erästä räppibiisiä, Bacon lisää.

Lopulta Baconille ei työpaikkaa tanssista huolimatta lohjennut. Currysin edustaja pahoittelee tanssimisen vaatimista työhaastattelussaan, ja tarjoaakin kaikille hakijoille uutta, tanssitonta työhaastattelua. Bacon kieltäytyi mahdollisuudesta.

Asiasanat: Currys, työhaastattelu
Henkilöt: Alan Bacon

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä