Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Nenäpäivän hyväntekeväisyyshuutokauppa on täynnä julkkisten lahjoituksia

8.11.2014 klo 14:03 | Ninni Suomalainen | Lähde: Huuto.net | Kommentit (1)

Haluaisitko Krista Siegfridsin korkkarit, Robinin essun, YleX Jälki-istunnon uniikin julisteen tai YleX Aamun Ilen puvuntakin? Nyt ne on mahdollista huutaa Nenäpäivän huutokaupassa ja tehdä samalla hyvää.

Huuda itsellesi upea YleX Jälki-istunnon juliste! Uniikki taideteos on YleX:n Bailumaratonilta. Julisteen materiaali on vedenkestävää. Mitat 130X140.

Huuda itsellesi YleX:n AAMU-tiimin Ilen komea puvuntakki, johon pukeutuneena Ile kiersi tiimikaverinsa Matin kanssa yli kahdetkymmenet bileet kolmen päivän aikana ympäri Suomen Nenäpäivän hyväksi! Laadukas takki on Turo Tailorin. Takin koko: 50

Huuda omaksesi Krista Siegfridsin upeat niiteillä koristellut korkokengät! Kengät ovat olleet Kristalla käytössä esiintymiskenkinä. Kengän koko: 37.

Huuda itsellesi Robinin nimmaroima essu! Nenäpäivä-huutokaupassa tarjolla viisi uniikkia Robinin signeeraamaa Nenäpäivä-essua. Kuosin on tähän jokaisen trenditietoisen kokin unelmaessuun suunnitellut Muodin huipulla -ohjelmasta tunnetuksi tullut muotisuunnittelija Mert Otsamo. Essuja on tehty vain viisi kappaletta – huuda omaksesi Suomen suosituimpiin poppareihin lukeutuvan Robinin nimmarilla ja Suomen puhutuimpiin suunnittelijoihin lukeutuvan Mert Otsamon kuosilla varustettu essu. Essut on painettu käsityönä. Essun pituus on 84 cm ja leveys 67 cm. Materiaali: pintakäsitelty puuvilla. Käsinpesu.

Nenäpäivä-huutokaupan tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan vuoden 2014 Nenäpäivä-keräykseen kehitysmaiden lasten hyväksi. Nenäpäivän tuella yhdeksän järjestöä: Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura tekevät pitkäkestoista työtä Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Lue lisää Nenäpäivän tukemista hankkeista: nenäpäivä.fi

Kommentointi

Kommentit (1)

Ei kannata ostaaa kenenkään vanhoja kenkiä voi tulla jalka vika koska on eri lesti jalassa.

>pimpsa 08.11.2014, 16:32
Muualla Yle.fi:ssä