Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Nightwish lähtee merelle ensi kesänä - erikoisristeilyt pyhitetty bändille

25.9.2014 klo 12:40 | YleX | Lähde: Sony Music | Kommentit (0)

Nightwishille pyhitetään kaksi risteilyä ensi kesänä erikoisohjelmalla. 

Nightwish tekee kesällä 2015 kaksi esiintymistä Silja Linen Baltic Princessillä osana maailmankiertuettaan. Kesäkuun 8. ja 9. järjestettävillä erikoisristeilyillä lähes vuorokausi on pyhitetty sinfoniselle metallimusiikille.

- Oli huikeaa saada Nightwish innostumaan omasta risteilystä osana kesän 2015 maailmankiertuetta. Tämä on erityinen tapahtuma, jonka toteuttamisesta olemme hyvin ylpeitä, Tallink Siljan viihdepäällikkö Seppo Tahvanainen intoilee.

Nightwish-risteilyt ovat suunnattu bändin laajalle ja kansainväliselle kuulijakunnalle, ja niiden ohjelma on suunniteltu täysin heitä varten. Matkat tulevat myyntiin 3.10.2014 klo 09.00.

Nightwish esiintyy vuorokauden mittaisen risteilyn aikana kahdesti; menomatkalla koko yhtyeen voimin ja paluumatkalla akustisesti Marco & Troy -duon muodossa. Lisäksi laivalla järjestetään Meet & greet -tapaaminen, johon faneilla on mahdollisuus päästä eri kilpailujen kautta. Metallimusiikin ystäviä hemmotellaan myös Steve'n'Seagullsin esiintymisellä sekä Bryn Jonesin trubaduurikeikalla. Lempikappaleitaan voi kukin tulkita myös laivan Nightwish-karaokessa.

Nightwish-risteilyt tehdään Turku–Tukholma-reitillä liikennöivällä Baltic Princess -laivalla 8. ja 9.6.2015.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä