Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Suomen paras kosketinsoittaja: Soitan estottomasti tunteella

30.10.2014 klo 19:52 | Ninni Suomalainen | Lähde: YleX | Kommentit (0)

YleX:n kuuntelijat äänestivät muun muassa Sunrise Avenuessa soittaneen Osmo Ikosen Suomen parhaaksi kosketinsoittajaksi. Muusikko korostaa estottomuuden tärkeyttä lavalla.

Suomen parhaaksi kosketinsoittajaksi äänestetty Osmo Ikonen juhlii titteliä töiden merkeissä. 20 prosenttia kaikista äänistä saanut muusikko äänittää parhaillaan uutta sinkkua serkkunsa Tuomo Prättälän kanssa.

- Tässä juhlitaan lauleskelemalla studiossa. Ehkä käyn jossain syömässä ja otan jonkun hyvän jälkkärin, Osmo Ikonen kertoo YleX:lle.

Ikonen ei pidä itseään teknisesti Suomen parhaana kosketinsoittajana.

- Jokainen vetää omalla tyylillään. Listalla oli paljon muitakin todella hyviä. Soitan tunteella ja annan estottomasti tulla sen, mitä haluan. En varo mitään, Ikonen sanoo.

Estottomuus on valttia etenkin yleisön edessä.

- Musan kanssa pitää elää hetkessä etenkin lavalla. Uskon, että sellainen koskettaa kuulijaa eniten.

Oman soolotuotannon lisäksi muun muassa Sunrise Avenuessa ja Northern Governorsissa soittanut Ikonen ottaa tittelin vaatimattomasti vastaan.

- Kiitos äänestäjille, ja muistakaa kuunnella muitakin kosketinsoittajia. On niitä tosi kovia muitakin. En ala ylpistymään.

Lue myös:

Äänestystulos: Tässä on Suomen paras kosketinsoittaja

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä