Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Tiësto haukkuu Daft Punkin: Bändi ei ole hehkutuksen arvoinen

2.7.2013 klo 14:25, päivitetty klo 15:43 | Iida | Lähde: Huffington Post | Kommentit (9)

Hollantilaisen maailman parhaaksi dj:ksi useampaan otteeseen äänestetyn Tiëston mukaan Daft Punk ei ole kaiken hehkutuksen arvoinen.

Ranskalaisduo Daft Punk on tehnyt vahvaa paluuta Random Access Memories -levyllään ja erityisesti Get Lucky -biisillään. Hiljattain maailman varakkaimmaksi dj:ksi nimetyn Tiëston mukaan ihmiset pitävät Daft Punkista vain siksi, että se on tällä hetkellä jotenkin muodikasta.

- Levy on saanut paljon huomiota, koska se on erilainen ja siinä on asennetta. On tavallaan siistiä tykätä Daft Punkista nyt. Heti kun Get Lucky soi kaikki olevinaan makeat tyypit alkavat jamittaa ja sinä olet messissä, vaikket edes pidä koko biisistä. Teet niin, koska koet, että niin pitää tehdä, Tiësto tykittää Huffington Postin haastattelussa. 

Tiësto jatkoi, ettei Daft Punkin Tron: Perintö -elokuvaan tehty soundtrack ollut hääppöinen.

- Eikä Random Access Memorieskaan ole. Koska kyse on Daft Punkista ja heidän on tarkoitus olla jotenkin hieno juttu, niin kaikki mitä he tekevät on olevinaan niin hemmetin hienoa! Musiikki ei kuitenkaan vastaa sitä kaikkea hehkutusta. 

Lue myös: Huippu-DJ Tiësto ylistää Suomea: Kaikki tahtovat tulla soittamaan Helsinkiin

 

Kommentointi

Kommentit (9)

Porukka on kyllä aika pahasti perunakellarissa asunu, sama ku kysyis vaikka eri genrestä et kuka Michael Jackson on

>Maanpinnalla elävä 08.08.2013, 14:32

Herää kysymys, missä tynnyrissä osa porukasta elänyt kun eivät tiedä Tiëstoa.. (luultavasti eivät tiedä samalla PVD:ia tai AVB:täkään)

>Saunatonttu 03.07.2013, 02:21

Kuka muistaa Tieston viimisimmän hitin...? Muistan kuulleeni Ride nimisen kappaleen, siitäkin tykkäsin ennemin sen sinisilmäisen blondin takia. Lisäksi kappaleella oli mukana Cary Brothers, eli ei ollut edes yksinään Tieston kappale... ja sekään ei ollut missään nimessä hitti, vaan huonosti menestynnyt sinkku.

Googlesta kävin katsomassa, kappale on vuodelta 2008! ja jos aseella uhataan ja käsketään sanoa toinen kappale, käy mulla kalpaten :D

Ei kukaan voi vähäntellä, etteikö Get Lucky olisi älyttömän siisti kappale, iski heti ekalla kerralla uuden musiikin aamuvuorossa, kun ekan kerran kuulin ilman kenenkään hypetystä! Random Acceses memories on hyvä levy - kiistämättä.

>DaViega 02.07.2013, 18:01

Perunakellarissako oot asunu elämäs?

>Anonyymi 02.07.2013, 15:56

Juu, ei ole Daft Punk eka bändi, jota kuunnellaan koska se on tyylikästä. Sisällöstä niin väliä.

>Anonyymious 02.07.2013, 15:21

Samaa ihmetellyt, että mikä siinä daft punkissa muka niin ihmeellistä on. Ylexin juontajatkin päivittelivät, että siinä kun hittibiisissä on NIIN ältsyn sikamagee kitararaita. Ei se nyt niin ihmeellinen ole, samaa komppia on väännetty yhtä hyvin ja paremmin ainakin viimeiset 40 vuotta. Tosin biisihän olisi tietty sysipaska ilman sitä kitaraa.

>Anonyymious 02.07.2013, 15:15

Ja kukahan tämä tyyppi on heitä arvostelemaan?

>Anonyymi 02.07.2013, 15:01

Tiesto sen sanoi. Daft Punkin kuunteleminen on tyylikästä. Samaa ei voine sanoa hänen musiikistaan.

>Meikä 02.07.2013, 14:58

Kuka tää Tiesto niinku on. Taitaa olla aika kateellinen kun ei omat biisit myy.

>Anonyymi 02.07.2013, 14:43
Muualla Yle.fi:ssä