Radiossa nyt

YleX Aamussa Ile ja Matti

Manantai on täällä taas!

Mitä tapahtui Tampereella? Lisäksi puhtaan maailman mageimmasta duunista, ranskalainen pikaruokakapina puhututtaa myös.

Jos on turistavaa, niin kerro mietteesi shoutboxissa ->
Studion puhelinnumero: 09-148 28 22 
Twitter / Instagram: #ylex #ylexaamu 

We Want More huipentuu tänään – kenen comeback on komein?

8.11.2014 klo 16:30 | YleX | Lähde: We Want More | Kommentit (0)

We Want More -ohjelman tähdet Kwan, Mascara, Miljoonasade, Neon 2 ja Don Huonot ovat treenanneet ja tehneet uutta musiikkia tähtäimessään tulevana lauantaina 8. marraskuuta loppukonsertti Espoon Barona Areenalla.

We Want More -ohjelma on seurannut syksyn ajan Miljoonasateen, Kwanin, Neon 2:n, Mascaran ja Don Huonojen tietä takaisin musiikkimaailmaan. Matkalle on mahtunut naurua, itkua, eron haikeutta ja epävarmuuttakin. Osa bändeistä ei ollut tavannut toisiaan jopa 17 vuoteen, osa bändiläisistä ei ollut koskenut instrumentteihinsa sitten bändinsä hajoamisen.

Artistit saivat ohjelman aikana avukseen aikamme kovimmat huipputuottajat, lauluopettajan ja koreografin. Jokainen bändi onnistui luomaan uutta musiikkia ja lopputulos nähdään lauantain konsertissa. Bändien uusien biisien lisäksi kuullaan päivitettyjä versioita heidän vanhoista hiteistään. Illan aikana selviää, mikä on bändien tulevaisuus?

Katso We Want Moren suoralähetys Espoon Barona Areenalta Yle Tv2:lta klo 19.10 alkaen. We Want Moren puolitoistatuntinen jakso nähdään suorana Yle Tv2:lla klo 19.10 alkaen. Lähetystä voi seurata suorana myös Yle Areenasta ja kuunnella Radio Suomesta.

Asiasanat: We Want More

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä