Kortesmäen karavaani

Kortesmäen karavaani on 1.6. mukana juhlimassa koulujen päättymistä.

Karavaani kiertää Keski-Suomessa varhaisesta aamusta hämärtyvään iltaan. Luvassa on kolme paikkakuntaa, kolme suoraa lähetystä ja kolmet erilaiset juhlat. Suorat lähetykset kiertuekohteista nähdään Yle TV2:ssa ja tallenteina Areenassa. Karavaanin etenemistä voi seurata myös Radio Suomessa.

Karavaani aloittaa aamun lähetyksellä Vaajakosken koulun kevätjuhlasta. Ohjelmassa on oppilaiden tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä yhdeksäsluokkalaisen puhe. Juontaja Joona Kortesmäki välittää oppilaiden tunnelmia viimeisenä koulupäivänä. Miltä tuntuu päättää oppivelvollisuus ja kirmata kesälaitumille, entä onko haikeaa jättää ystävät ja tuttu koulu?

Seuraavaksi Kortesmäen karavaani matkaa Jämsään kohottamaan maljan Annin ylioppilaslakin kunniaksi. Mitä juontaja Joona Kortesmäki tuo lahjaksi? Mitä on ylioppilasjuhlissa tarjolla? Miltä näyttää Annin päättötodistus? Suostuvatko Annin veljet soittamaan juhlissa?

Illalla karavaani kulkee Päijänteen rannalle Kuhmoisiin ja tuo mukanaan yhdeksänhenkisen Jätkäjätkät-orkesterin. Toivottavasti sää on suosiollinen keikalle, koska kesäloman alkua juhlitaan Kuhmoisten keskustan Saharannassa!

Katso telkkarista, kanava on TV2:

klo: 10.00 Jyväskylä, Vaajakosken koulun kevätjuhla

klo: 14.50 Jämsä, Lakkaiset

klo: 19.30 Kuhmoinen, Jätkäjätkien keikka

 

Ohjelma on osa Schools outin kampanjaa.

www.yle.fi/karavaani

0 kommenttia

Suorana: Kortesmäki

Suorana: Kortesmäki on TV2:n viihteellinen keskusteluohjelma. Sympaattinen Joona Kortesmäki tapaa kaikki Suomen mielenkiintoisimmat ihmiset. Joona osaa myös soittaa trumpettia. Ihan kelvollisesti. 

Kuvaamme tätä Pasilassa. Tule katsomaan intiimejä live-vetoja tai kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluja. Ilmoittaudu: suorana.kortesmaki@yle.fi