Tauko viisi minuuttia

Suorana: Kortesmäki kiittää kaikkia kevään aikana kyläilleitä ihmisiä. Kiitoksen saavat niin haastateltavat kuin mahtavat yleisötkin. Kiitos.

Nyt keskitymme vappuaaton erikoislähetykseen. Yritimme keksiä sinne täysin uuden lajin. Joonaa vastaan ottelee YleX:n Juuso Mäkilähde. Juuso ei vain tiedä sitä vielä. Vappupäivänä vieraaksi saapuu loistava Krista Siegfrids ja huikeaa mainetta lyhytelokuvallaan niittänyt  Elias Koskimies. Luvassa ehkä myös jotain erityisen tuoretta materiaalia.

Vappuna Suorana: Kortesmäki jää myös tauolle. Palaamme asiaan samoissa merkeissä vasta elokuussa. Välissä kuitenkin teemme School´s Out -hengessä Kortesmäen karavaanin.

Kortesmäen karavaani on Joonan vetämä ulkotuotantoautoletka, joka tekee suoria lähetyksiä 1.6. Ensimmäisenä vuorossa on klo 10 Vaajakosken koulun kevätjuhla. Sieltä karavaani siirtyy Jämsään, josta teemme suoraa lähetystä ylioppilasjuhlista. Viimeinen etappi on Kuhmoinen, jossa juhlimme koulujen loppua klo 19:30.
 
Toivottavasti ei sada.

0 kommenttia

Suorana: Kortesmäki

Suorana: Kortesmäki on TV2:n viihteellinen keskusteluohjelma. Sympaattinen Joona Kortesmäki tapaa kaikki Suomen mielenkiintoisimmat ihmiset. Joona osaa myös soittaa trumpettia. Ihan kelvollisesti. 

Kuvaamme tätä Pasilassa. Tule katsomaan intiimejä live-vetoja tai kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluja. Ilmoittaudu: suorana.kortesmaki@yle.fi