Nytkö se jo alkaa

Moro!

Suorana: Kortesmäki on Ylen uusi viihteellinen keskusteluohjelma. Juontajana on valloittava Joona Kortesmäki. Ohjelma erottuu muista keskusteluohjelmista kevyellä viihteellisyydellään. Me emme kilpaile lööpeistä.

...

Tuon litanjan olen kertonut kohta sata kertaa. Ja hyvä niin. Yleensä se on ollut vastaus kysymykseen: "Uusi talkshow? Miksi?". Kun olen selittänyt viihteellisyyden, niin kuulija on ollut tyytyväinen. Ja kysynyt seuraavaksi: "Onko se niinkuin se mikäsenytolikaan Hyvät, pahat ja rumat?". Ei. Tämä ei ole ihan kuin Hyvät, pahat ja rumat. Suorana: Kortesmäki ottaa vähän mallia amerikkalaisten keskuskusteluohjelmien ajatusmaailmasta. Juuri siitä ajatusmaailmasta, jolla jokainen kotimainen talkshow on epäonnistunut. Mitä sitten? Maailma on leikkikenttä. Haluamme tuoda esiin samaa positiivista energiaa, koska Suomessa on tarpeeksi synkkyyttä ja vanhoja kääretorttuja syöviä nuoria älykköjä. 

 Jos haluat oikeasti tietää tästä ohjelmasta, niin suosittelen katsomista. Se auttaa mielipiteen muodostamisessa. Tässä tietoa ensimmäisestä viikosta:

  • Maanantai 4.3. TV2 klo 20:30. Vieraana: Anna Puu ja Arman Alizad.
  • Tiistai 5.3. TV2 klo 20:30. Vieraana Jari Sarasvuo ja Edis Tatli.
  • Keskiviikko 6.3. TV2 klo 20:30. Vieraana Peter Franzén ja Minttu Vesala.

Ohjelmassamme on välillä yleisö- ja katsojakilpailuja. Jos haluat osallistua omalla panoksellasi, niin enemmän tietoa kilpailuista kuulet sunnuntaisin YleX:ssä klo 11:00. Suorana: Virtanen on Ulla Virtasen radio-ohjelma, joka kuuluu samaan perheeseen tv-ohjelman kanssa.

Ja koska tämä on ensimmäinen blogi, niin testaan tähän loppuun tekstimahdollisuuksia. Boldina sanoma vaikuttaa tärkeältä. Joona Kortesmäki on valloittava persoona. Italic korostaa epävarmuutta. Alleviivaus on vain tosi outoa. Ehkä tämä on kuitenkin kaikkein oudointa. Tai tämä.  

 

Ainiin. Unohdin kertoa, että meillä on myös teksti-tv -sivut. 388. Under construction. Teksti-tv on huikea väline!!!

Palataan asiaan.

7 kommenttia

Huonoin "talk show" ikinä! Tai no, ilmeisesti en kuulu kohderyhmään, joka juttujen tasosta päätellen on jotain ikävuosien 11-14 välillä. Mut minkä tähden tää ohjelma lähetetään tälläseen aikaan ulos? Oikeampi aika olis kenties joskus klo 15.00-18.00 välillä, jollon koululaiset on kotona ja aikuiset ei vielä kaipaa asiaohjelmia.

ja tuotako on hehkutettu kuukausikaupalla, surkea ohjema ja vielä surkeampi juontaja

Kiitos palautteestasi. Muista myös uusinta klo 14:30.

Mukavaa, että löysit yhden kuvaavan adjektiivin. Muista myös uusinta klo 14:30.

Jotenkin tuntuu että Ylen vakiorahoituksen myötä ei enää välitetä pätkääkään minkalaiseen soobaan rahat menee

Joona on super hyvä juontaja!!!!
Katson joka jakson het koht sillää, mut konkareille sun pitäs olla kunnioittavampi

Kiitos palautteestasi. Se on tärkeää. Teemme jatkuvasti töitä, että palvelemme kohdeyleisöämme mahdollisimman hyvin.

Anonyymi kirjoitti:

Jotenkin tuntuu että Ylen vakiorahoituksen myötä ei enää välitetä pätkääkään minkalaiseen soobaan rahat menee

Suorana: Kortesmäki

Suorana: Kortesmäki on TV2:n viihteellinen keskusteluohjelma. Sympaattinen Joona Kortesmäki tapaa kaikki Suomen mielenkiintoisimmat ihmiset. Joona osaa myös soittaa trumpettia. Ihan kelvollisesti. 

Kuvaamme tätä Pasilassa. Tule katsomaan intiimejä live-vetoja tai kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluja. Ilmoittaudu: suorana.kortesmaki@yle.fi