Suorana: Kortesmäki viilaantui

Suorana: Kortesmäki on aloittanut syyskautensa pirteästi. Ajattelin nyt hieman kertoa pienistä uudistuksistamme.

Ohjelman alkua on säädetty selkeämmäksi. Alussa on nyt osioita, jotka vaihtuvat päivittäin. Tässä kolme esimerkkiä.
1. Trendcenter. Kiinassa (ja muuallakin) tehdään paljon mielenkiintoisia tuotteita, jotka eivät koskaan päädy Euroopan markkinoille. Onneksi Suorana: Kortesmäki testaa laitteet puolestasi. Ensimmäisessä Trendcenterissä oli testissä Saunashortsit. Syksyn aikana on luvassa paljon ajatustaherättäviä tuotteita. Kiinasta saa yllättävän laadukasta krääsää kahdella dollarilla. Sisältäen postimaksut.
2. Viikon urpo. Maailma on täynnä urpoja. Suorana: Kortesmäki etsii ajankohtaisimmat urpottelijat.
3. Muu maa mansikka. Suomi ei ole ainoa mansikka maailmalla. Mikä maa saa kunnian ottaa Muu maa mansikka -tittelin ensi kerralla? Perustelut ovat perusteltavissa.
Katso ohjelmaa, niin voit törmätä myös muihin uusiin osioihin.

Lavastetta on myös hieman viilattu. Nyt meillä on SALUUNANOVET! ... Niiden takia tosin jokainen vieraamme tulee lännentyyliin sisälle. Ja heiluttelee kuvitteellisia revolvereja. Emme silti poista ovia.

Triviaa: Suorana: Kortesmäen iso puuseinä on pöllitty eräästä Ylen toisesta ohjelmasta. Genre on tavallaan sama, mutta tyyli on huomattavasti rauhallisempi.
Jos tiedät minkä ohjelman lavasteesta puuseinä on keikattu, niin voitat uskomattomat Suorana: Kortesmäki turvaliivit! Ensimmäiselle menee. Kysymys on kyllä hieman vaikea... Ei noita huimia turvaliivejä ihan helpolla annetta.

Joonaakin on myös viilattu. Huononsimme hänen näköään, joten välillä hän joutuu turvautumaan silmälaseihin. Huomaa myös silmälaseista syntyvä huikea varjo. Siitä tulee vähän mieleen Star Trek: The Next Generation.
Paransimme myös Joonan vartaloa ja kestävyyttä. Parannukset ovat vielä silti beta-vaiheessa, mutta jouluun mennessä siirrymme varmasti lopulliseen versioon.

Suorana: Kortesmäessä on vieläkin joka maanantai live-veto. Luvassa huikeita bändejä. Ohjelmassamme vierailee myös stand up -koomikoita.

Näin. Paljon hyvää. Paljon lähetyksiä. Tule paikanpäälle katsomaan. Tyytyväisyystakuu. Jos et pidä, niin pääset seuraavalla kerralla VIP-aitioon*.

Kiitos,
Juha

* VIP-aition sijainnin ja määritelmän sanelevat työryhmän jäsenet. Työryhmällä on myös valta määritellä lyhenne "VIP" joka kerta eri tavalla. Aitio ei välttämättä sijaitse studiossa.

2 kommenttia

Minusta on kehkeytynyt suoranainen fani. Mahtavaa että Ylelläkin osataan tehdä viihteellistä keskusteluohjelmaa. Etenkin juontaja-Joona on kaupallisien kanavien juontajiin verrattuna erinomaisen luonteva ja lisäksi omaperäinen persoona. Ohjelma on kehittynyt hyvin, mutta alku on edelleen omituinen. Mikäs tämän Ullan tarkoitus ohjelmassa on? Joona pärjäisi hyvin itsekseenkin.

Tää on uskomatonta paskaa, tulee vittumainen myötähäpeä tästä "muka" hauskasta skeidasta, vittu jos ei vaan osaa niin antaa olla, yäk ja ne lupamaksut, jep...tapan itteni käännän kanavan vaikka ostoskanavalle...

Suorana: Kortesmäki

Suorana: Kortesmäki on TV2:n viihteellinen keskusteluohjelma. Sympaattinen Joona Kortesmäki tapaa kaikki Suomen mielenkiintoisimmat ihmiset. Joona osaa myös soittaa trumpettia. Ihan kelvollisesti. 

Kuvaamme tätä Pasilassa. Tule katsomaan intiimejä live-vetoja tai kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluja. Ilmoittaudu: suorana.kortesmaki@yle.fi