yle.fiWaldo's People

Waldon poppoon videoterveiset

Maanantaina matkalla ensimmäisiin harjoituksiin bussissa on rento tunnelma. Kaikki ei kuitenkaan ole ihan täydellisesti.

Waldo’s People lataa viime hetken energiaa viisuesitykseen

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käydään illalla Moskovassa. Suomen edustaja Waldo’s People lähtee kisaan odottavan jännittyneenä hyvin vedetyn viimeisen kenraaliharjoituksen jälkeen.

Perdre contrôle

Traduction en français.

Waldo's People

Waldo's People edustaa Suomea Moskovan Euroviisuissa!

Tutustu Nikoon ja Kasmiriin

Waldo's Peoplen esityksessä ovat mukana myös Flamman tulitaiteilijat Niko ja Kasmir, mutta keitä he oikein ovat?

Waldo’s People lähtee viisufinaaliin nautiskelemaan

Waldo’s People lähtee lauantaiseen Euroviisujen finaaliin ilman paineita. Ryhmän tavoite loppukilpailuun pääsystä täyttyi, joten Marko Reijosen mukaan finaaliin mennään nautiskelemaan.

Vedonlyöjät uskovat Suomen finaalipaikkaan

Waldo's People majailee tällä hetkellä oman semifinaalinsa seitsemäntenä.

Ailan ja Terhin albumista

Suomen delegaation tiedotuspäällikkö Aila Havia-Venäläinen ja delegaation päällikkö Terhi Norvasto avaavat meille valokuva-albuminsa. Kuvat ovat ensimmäisten Moskovan päivien aikana otettuja.

Suomen euroviisuedustaja on Waldo's People

Suomen Euroviisuedustaja Moskovan kilpailussa on Waldo's People kappaleella "Lose Control". Se sai äänistä 45,1 prosenttia.

Tutustu Waldoon!

Viisukommentaattori Peltsi kutsuu Waldoa Lepsämän Shaggyksi, mutta mikä lauantaina Suomen viisupoppoon lavalle johdatteleva Waldo oikein on miehiään?

Suomi voitti SVT:n esikatselut

Suomen lisäksi Bosnia-Hertsegovina ja Turkki mahtuivat kärkikolmikkoon.

Waldo's People tähtää finaaliin

Tämän vuoden Euroviisujen virallisia avajaisia vietetään tänään Moskovassa. Itse kisoja varten on harjoiteltu jo reilun viikon ajan. Harjoitusten ohessa Suomen edustaja Waldo’s People on jaksanut markkinoida itseään aktiivisesti.

Waldo's People - biography

Waldo's People ready for Moscow with the ultimate dance song "Lose Control".

Waldo's People korkkasi viisulavan Moskovassa

Suomea Euroviisuissa edustava Waldo's People on päässyt kokeilemaan esiintymislavaa Moskovassa. Kokoonpanon ensimmäinen harjoitus Olympiyski Indoor Arenalla oli maanantaina päivällä.

Waldo's People lähti hotellilta kohti viisuareenaa

Waldo's People starttasi hetki sitten matkan hotellilta kohti viisuareenaa. Tunnelmat olivat rennot ja luottavaiset. Klikkaa tuoreet kuvat Moskovasta auki alapuolelta.

Lose Control

Original English lyrics

Maanantai: Dei number tu, eli harjoitukset ja lehdistötilaisuus

Ravitsevan ja monipuolisen aamiaisen jälkeen joukkomme siirtyi kohtalaisen sujuvasti kilpa-areenalle. Ensimmäiset harjoitukset edessä. Veri importat dei. Pukuhuone osoittautui inasen pieneksi, vaan mikä tärkeintä: siellä oli vettä ja tuoremehua.

Waldon ensikommentit vedon jälkeen

Saimme Waldon kommentit suoraan lavan takaa. "Mahtavat fiilikset! Vedettiin täysillä. Tunnelma ja yhteishenki lavalla oli sanoinkuvaamaton. Meistä tämä ei ole enää kiinni."

Waldo's People "Lose Control"

Suomen edustuskappale vuoden 2009 Eurovision laulukilpailussa. The Finnish entry in the 2009 Eurovision Song Contest.

Tutustu Mannaan ja Capriin

Waldon ja Karoliinan rinnalla Moskovan lavalla nähdään Manna ja Capri. Keitä nämä vaaleat taustalaulajat ja Mannan sanoin "taustapyörähtelijät" oikein ovat?

Venäläinen viisujuontaja kehui Pelkosta ja Leppilampea

Moskovan kisojen semifinaaleissa juontava Andrey Malakhov soitti eilen Jaana Pelkoselle kehuakseen Suomen Euroviisuissa juontanutta kaksikkoa.

БИОГРАФИЯ ГРУППЫ WALDO’S PEOPLE

Группа Waldo's People готова выступить на конкурсе в Москве со своей экстремальной песней "Lose Control".

Tutustu Karoliinaan

Karoliinalla on iso rooli Waldo's People -bändissä. Tumma laulajatar on odottanut Moskovan matkaa malttamattomasti jo pitkään!

Waldon esitys viilausta vailla valmis

Euroviisujen esiintymisjärjestykset arvotaan ensi maanantaina.

Waldo ei halua jossitella

Suomen euroviisuedustaja Waldo's People jäi kisassa viimeiseksi 22 pisteellä, vaikka suoriutuikin kisaurakastaan Moskovassa hyvin. Waldo's People'n Marko Reijonen ja Karoliina Kallio eivät kuitenkaan harmittele lopputulosta.

Waldo's Peoplen euroviisu rikkoi miljoonan katsojan rajan netissä

Suomea toukokuussa Moskovan Euroviisuissa edustavan Waldo's Peoplen Lose Control -kappaleen video on kerännyt YouTubessa jo yli miljoona katsojaa.

Viisut on nyt virallisesti avattu

Vaikka Euroviisuartistit ovat jo harjoitelleet viikon Moskovassa, avattiin vuoden 2009 viisut virallisesti vasta eilen illalla. Avajaistapahtuma on perinteisesti paikka, jossa kaikki artistit pyrkivät kääntämään paikalla olevan lehdistön huomion puoleensa.

Waldo's People - biographie

Waldo's People est prêt pour Moscou avec l'énorme tube de dance "Lose Control".