yle.fiWaldo’s People lähtee viisufinaaliin nautiskelemaan

Julkaistu Ke, 13/05/2009 - 05:57
  • Waldo semifinaalin jälkeen (Kuva: Pirkka Aunola)
  • Waldo’s People lähtee lauantaiseen Euroviisujen finaaliin ilman paineita. Ryhmän tavoite loppukilpailuun pääsystä täyttyi, joten Marko Reijosen mukaan finaaliin mennään nautiskelemaan.

 Tiistaina Moskovassa käydyn Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin jälkeen Waldo’s People -ryhmän keulakuva Marko Reijonen oli huojentunut. Hetkeä aiemmin Suomi oli selvittänyt tiensä viisufinaaliin.

- Nyt on onnellinen mutta tyhjä olo, Reijonen sanoo.

Hänen mukaansa semifinaalissa oli 14 hyvää popsävelmää, joten on vaikea tajuta finaaliin selviämistä. Reijonen kuvailee ratkaisuhetkeä käsittämättömäksi.

- Se oli sokki. Yritän tässä vielä käydä pari seuraavaa vuorokautta läpi sitä tunnetta. Se oli ihan käsittämätöntä. Nyt on tavoite saavutettu, ja se on kaikista tärkeintä.

Marko Reijonen on erittäin tyytyväinen tiistaiseen esitykseen.

- Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta saatiin se paras isku tuohon semifinaaliin. Vielä iltapäivän kenraalissa ei vielä oltu ihan siinä, mutta saatiin sitten urheilijoiden tapaan se huippukunto semifinaaliin. Siitä kolmesta minuutista vain nauttii, ja olisi tehnyt mieli vetää puolentoista tunnin keikka heti perään.

Semifinaalin jälkeen Waldo’s People suuntasi suoraan hotellille lepäämään. Heti keskiviikkona alkavat jälleen eri medioiden haastattelut sekä valmistautuminen perjantain finaaliharjoituksiin ja itse lauantaiseen finaaliin.

- Nyt mennään tosi vapautuneesti, koska tavoite on saavutettu. En ota mitään paineita. Me vedämme meidän show’mme, ja katsotaan mihin se riittää. Mutta tosi kova finaali on tulossa. Siellä on kuitenkin isoimmat maat ja isoimmat starat esiintymässä meitä vastaan, mutta me aiomme vain nautiskella, sanoo Marko Reijonen.

 

Katso koko haastattelu

YLE Uutisten Ville Vedenpää pääsi haastattelemaan Marko "Waldo" Reijosta bändin matkatessa semifinaalista kohti hotellia keskiviikon vastaisena yönä

 

Kommentit

IHAN AIKUISEN OIKEASTI WLADO

IHAN AIKUISEN OIKEASTI WLADO JA KAROLIINA ETEEN JA NE FOLIOON KÄÄRITYT "KOMEET NAISET" KAUAS SINNE TAAKSE TAUSTALAULAJIKSI. EI KANNATA LÄHTEÄ SOTKEMAAN ASIOITA TEKEMÄLLÄ SILLISALAATTIA. KOREOGRAFIAA PELIIN YSTÄVÄT HYVÄT!

LOPPUJÄRJESTYS

1. SUOMI
2. AZERBAIJAN
3. ALBANIA
4. LITHUANIA
5. NURGE

Jaana Pelkonen ja Peltsi

Jaana Pelkonen ja Peltsi ovat hyviä juontajia. Täällä ainakin tykätään ja naureskeltiin heidän kommenteille :-).

Hienoa että TVn saa

Hienoa että TVn saa hiljaiseksi laulujen välillä. Eikö Pelkosta ja Peltsiä jo voisi vaihtaa toisiin. Ovat kaikkensa antaneet jo menneinä vuosina.

Ylen juontajat olivat

Ylen juontajat olivat huonoja eilen. Tosiaan voisi juontajia kohtaan ja heidän käytökseensä olla vaatimuksia suorassa lähetyksessä. Etenkin Peltsi mokasi pahan kerran. Ei hyvä ei ollenkaan.:(

Hyvä Waldo!

Hyvä Waldo!

Samoin ihmettelin juontajien

Samoin ihmettelin juontajien Ruotsin esiintyjän mollaamista.Se ei ollut lainkaan asiallista ja vaatisi huomiota hieman.Sitäpaitsi Malena on näyttävä nainen.

Törkeää käytöstä

Törkeää käytöstä viisujuontajilta. Mikko mikälie Peltsi, nyt julkisesti pyytämään anteeksi Ruotsilta moukkamaista käytöstä vihjailemalla Malenan sukupuolesta. Eikö Yle ast minkäänlaisia vaatimuksia jontajille. Nolottaa!!!

SUOMI VOITTAA!!!!!!!!!!!!

SUOMI VOITTAA!!!!!!!!!!!! JIHAAAAAAAAA

Viisu-uutiset