yle.fiWaldo’s People lataa viime hetken energiaa viisuesitykseen

Julkaistu Ti, 12/05/2009 - 19:41
  • Waldo’s People lataa viime hetken energiaa viisuesitykseen (Kuva: Pirkka Aunola)
  • Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käydään illalla Moskovassa. Suomen edustaja Waldo’s People lähtee kisaan odottavan jännittyneenä hyvin vedetyn viimeisen kenraaliharjoituksen jälkeen.

Euroviisun ensimmäisen semifinaalin viimeinen kenraaliharjoitus oli Moskovan Olympiyski Areenalla alkuillasta. Waldo’s Peoplen keulakuvan Marko Reijosen mukaan viimeiseen vetoon saatiin ladattua hyvä energia.

- Täytyy psyykata itsensä samanlaiseen kuntoon iltaa varten. Nyt on pakko saada olla vielä omissa oloissa ja rauhoittua, mikä on kyllä vaikeaa kakofonisessa takahuoneessa.

Reijosella oli viisuareenalle mentäessä itse tehty Lepsämä Go Go -kyltti, jolla hän halusi lähettää terveiset kotikyläänsä.

Euroviisuasiantuntija uskoo Suomen finaalipaikkaan

YLEn viisuasiantuntija Asko Murtomäki veikkaa Suomen edustajalle finaalipaikkaa. Hänen mielestään sen puolesta puhuvat ennen kaikkea hyvä kappale, komea tulishow ja otollinen esiintymispaikka semifinaali loppupäässä numerolla 15. Murtomäki pitää suurempana ihmeenä sitä, mikäli Suomea ei finaalissa nähtäisi.

Finaaliin päästyään Suomi olisi selvittänyt tiensä loppukilpailuun jo kolmannen kerran, kun Euroviisuissa on ollut käytössä karsivat semifinaalit.

Euroviisujen semifinaali esitetään suorana lähetyksenä YLE TV2:ssa, YLE Radio Suomessa ja netissä YLE Areenassa klo 22 alkaen.

Kommentit

Joku pentuki näköjään

Joku pentuki näköjään päässy kommentoimaa tänne

Viisu-uutiset