yle.fiWaldo's People tähtää finaaliin

Julkaistu Su, 10/05/2009 - 12:16
  • Waldo's People (Kuva: YLE / Merja Hannikainen)
  • Tämän vuoden Euroviisujen virallisia avajaisia vietetään tänään Moskovassa. Itse kisoja varten on harjoiteltu jo reilun viikon ajan. Harjoitusten ohessa Suomen edustaja Waldo’s People on jaksanut markkinoida itseään aktiivisesti.

Waldo’s People keräsi huomiota lauantaina moskovalaisella juna-asemalla spontaanilla esityksellään. Tämä kuuluu ryhmän viisustrategiaan.

-Me yritetään laulaa täällä koko ajan. Me emme jaa vaaleanpunaisia korsetteja tai Waldon naamalla varustettuja suklaalevyjä. Me yritämme pysytellä siinä olennaisessa ja vedämme a capella -esityksen paikassa kuin paikassa. Yritämme liikkua myös ryhmänä, niin kyllä jengi silloin huomaa, kertoo bändin keulakuva Marko Reijonen

Viikko Moskovassa on ollut työntäyteinen.

- Parit harjoitukset on takana ja hirvittämä määrä on annettu haastatteluja. Sopivasti olemme nähneet myös kaupunkia ja päästy tutustumaan paikalliseen kulttuuriin.

Mutta ei ongelmiltakaan ole vältytty. Reijonen on ollut flunssainen ja maanantain ensimmäiset lavaharjoitukset eivät menneet putkeen järjestäjien puolelta.

-Ohjaus, kuvaus ja leikkaus meidän showsta oli aika kaukana siitä, mitä sen pitäisi olla. Mutta hyvin ne olivat ottaneet haltuun tilanteen perjantain toisiin harjoituksiin, Reijonen kertoo

Suomen Waldo’s People kisaa Euroviisujen finaalipaikasta tiistaina käytävässä ensimmäisessä semifinaalissa. Ryhmän tavoitteena on päästä lauantain finaaliin.

-Kyllä me lähdemme kisaan luottavaisin mielin. Meillä on oma paketti kunnossa ja se on meidän näköinen ja biisin näköinen. Mitään poppaskonsteja ei aleta käyttämään. Tiukka semifinaali ensimmäisestä kuitenkin tulee, sillä mukana on sen verran tasokkaita kilpailijoita.

Katso koko haastattelu

Viisu-uutiset