yle.fiSuomen euroviisuedustaja on Waldo's People

Julkaistu La, 31/01/2009 - 22:24
  • Waldo's People (Kuva: YLE / Merja Hannikainen)
  • Suomen Euroviisuedustaja Moskovan kilpailussa on Waldo's People kappaleella "Lose Control". Se sai äänistä 45,1 prosenttia.

Toiseksi euroviisukarsinnoissa tuli Signmark feat. Osmo Ikonen 41,2 prosentin äänisaalilla, Passionworks jäi kolmanneksi 13,7 prosentilla. Ääniä annettiin noin 275 000.

Suomen Euroviisukarsinta huipentui lauantaina Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa järjestettävään finaalitapahtumaan.

Suoran lähetyksen aluksi käytiin jatkokarsinta, jossa kohtaavat alkukarsinnoissa pudonneet kuusi esitystä. Toisen mahdollisuuden saaneet kutsuartistit ovat esiintymisjärjestyksessä Passionworks feat. Tony Turunen, Tiara, Riikka, Vink, Janita ja Sani. Katsojat äänestävät heistä kaksi finaaliin.

Finaalissa ovat vastakkain alkukarsintojen voittajat sekä toisesta mahdollisuudesta jatkoon äänestetyt esitykset. Finaalin esiintymisjärjestys on Kwan, Jari Sillanpää, Signmark feat. Osmo Ikonen, Tapani Kansa, Waldo's People ja Remu.

Finaaliäänestys on kaksivaiheinen. Ensimmäisellä äänestyskierroksella kolme eniten puhelin- ja tekstiviestiääniä kerännyttä esitystä etenee niin kutsuttuun superfinaaliin. Superfinaalissa äänestetään karsinnan lopullinen voittaja ja Suomen edustaja Moskovan Euroviisuihin.

Kommentit

Toivoisin, et Waldo's

Toivoisin, et Waldo's People hylättäis ja Signmark pääsis Moskovaa! Signmark ois tuonu jotain uutta kerranki! Ei tollast jumputus musiikkii jaksa kauaa.

kyllä Waldon biisi on

kyllä Waldon biisi on plagioitu! mä äänestin Signmarkia 7 kertaa ja jokasella kerralla tuli vahvistus viesti, jollekki kuulemma ei ollu tullu? :o

Ei se uusintaäänestys

Ei se uusintaäänestys mitenkään varmasti vaikuttaisi, ehkä saisi Signmarkille voiton, jos sen fanit aktivoituisivat äänestämään. Mutta mikseivät sitten kaikki äänestäneet finaalissa... Eikä Waldon kappale ole plagioitu!

tämä ei edusta suomea

tämä ei edusta suomea koska tämän on pagiaati

Miten niin ''yle ei kerro

Miten niin ''yle ei kerro totuutta remu asiasta''???? mikä teitä ihmisiä riivaa?! miksi te luulette ylen valehtelevan kansalla? uskokaa pois, jos yle valehtelisi se saataisi selville!

yle ei kero totuutta remu

yle ei kero totuutta remu asiassa

Ihan kiva renkutus olisi,

Ihan kiva renkutus olisi, varsinkin jos tuo Waldo oppisi lausumaan ne muutamat osuutensa edes jonkin nuotin mukaan.

en usko että tässä hyvin

en usko että tässä hyvin käy...täs ei ainakaa käy samal taval ku lordilla

Voisiko yle edes tutkia

Voisiko yle edes tutkia nämä plagiaattivalitukset Sibelius-akatemian opettajien kanssa niin suomalaiset voisivat välttyä plagiaattihäpeältä Moskovassa?
Kalinka on Kalinka riippumatta esitystavasta. Eivätkö nuo toisten tuotosten laulamiset kuulu Idolsiin?

Meillä jokaisella on oikeus

Meillä jokaisella on oikeus saada äänemme kuuluviin! Siispä: UUSINTAÄÄNESTYS!!!

Erittäin tökeröä

Erittäin tökeröä sekoilua sekä artisteja että äänestäjiä kohtaan. Pelkkä anteeksipyyntö ei tässä tapauksessa mielestäni ole missään mittasuhteessa riittävä. Aiotaankohan tässä jatkaa samalla tökeröllä sotku ja sähläys -linjalla? Tämä epäreilu sählääminenkö on kiitos siitä, että ylläpidämme YLEn toimintaa maksamalla tv-lupamme?

Jatkuvia sotkuja on tältä

Jatkuvia sotkuja on tältä kanavalta aina tullut, joten tämä ei ole todellakaan ensimmäinen kerta. Eikö nyt olisi korkea aika ottaa se VASTUU kauniisiin käsiin ja järjestää UUSINTAÄÄNESTYS? Edellinen äänestys kun ei ollut tasa-arvoinen eikä noudattanut hyvän maun rajoja.

Epäreilua päättää

Epäreilua päättää voittaja näin, jollei kaikkia ääniä ole edes pystytty laskemaan!

UUSINTAÄÄNESTYS!

UUSINTAÄÄNESTYS!

jahas jahas. Eipä paljon

jahas jahas. Eipä paljon eroa olisi, vaikka viisuihin lähetettäisiin Nik kershaw-wouldn´t it be good.

Väärä edustaja!. Maailma

Väärä edustaja!. Maailma olisi kiinnostunut enemmän Signmarkista kuin Waldosta. Signmark olisi ensimmäinen kuuro artisti euroviisussa ja Suomi olisi ollut mukana tekemässä historiaa. Katsotaan mihin Waldo pystyy, toivottavasti ei tuo pettymyksiä.

Loistavaa peräti

Loistavaa peräti täydellistä Waldo's People! Teidän esityksen jälkeen SAA olla ylpeä että on suomalainen. Esitys on voimakas, laulu puhdasta ja kertsi pureva. Lainatakseni Thomas Lundin:ia...MOSKOVAAN, MOSKOVAAN, MOSKOVAAN!!!! Kiitos Yle:lle mahtavista viisujärjestelyistä. Ensi vuonna sama paikka..eiköstä joo =)

Waldo's people...kappaleessa

Waldo's people...kappaleessa ei sinänsä mitään vikaa ole, mutta kyllä Signmark olisi ollut mieleenpainuvampi artisti Moskovan lavoilla. Speakerbox-kappaleessa mukavan letkeä tunnelma ja mieleenpainuva kertsi hyvällä sanomalla. "Lose Control" menee vähän tusinatavaran puolelle enkä usko että Suomi saa sillä kummoista sijoitusta kisoissa, vaikka ysäri onkin nousussa maailmalla.

Muistelkaapa reaktioita

Muistelkaapa reaktioita silloin kun lordi valittiin edustamaan suomea. Ei eroa paljon siihen miten nyt täällä haukutaan Waldo's peoplea. Mutta hyvinhän se lordi pärjäs, jospa tämäkin menestyisi? Ei kannata haukkua ennenkuin nähdään miten käy. Ja sitten jos satutaankin pärjäämään niin johan haukkujatkin tykkää. Phaah, lapsellista.

Remu olisi saanut vetää

Remu olisi saanut vetää jotain Get Onin tyylistä rokkia ;) Johan olis valittu

En ole tyytyväinen tähän valintaan. Ei erotu.

onnea waldolle !! (:

onnea waldolle !! (:

Sanotaanpa vaikka että

Sanotaanpa vaikka että Waldon biisissä on todella tarttuva kertosäe ja olen tyytyväinen että waldo on Moskovassa. Viime vuonna Islanti pärjäsi samantapaisella jumputuksella todella pitkälle ja toivotaan että Waldo tekisi samoin..

ihana biisi! ois kyllä ollu

ihana biisi! ois kyllä ollu ihan turha sillä toiseksi tulleella edes lähteä moskovaan. kyllä mun mielestä waldo's people oli alusta saakka varmin ehdokas suomen euroviisuedustajaksi. onnea matkaan!

HIENO JA VAUHDIKAS

HIENO JA VAUHDIKAS KAPPALE!!! TOSI HYVÄ ETTEI SE TOISEKSI TULLU LASTEN LÄLLÄRIKIPALE VOITTANU :D

Waldo"s Peoplen kappaleessa

Waldo"s Peoplen kappaleessa on kyllä asenne kohdallaan.

Aikamoista diskojumputusta

Aikamoista diskojumputusta

Mä oon vaan ilonen että se

Mä oon vaan ilonen että se "ennakkosuosikki" KWAN ei päässyt. HAA-HAA-HAA, in your face!

Miten se Paula Koivuniemen

Miten se Paula Koivuniemen biisi menikään "...itse kukin maalaa ikoninsa tavallaa, niin sanotaan jäit Moskovaan..."

Ihan hyvä tuo Waldon ysärihumppa, tyypillistä euroviisukamaa.

Finaalissa voittajaa ei

Finaalissa voittajaa ei valita pelkästään puhelinäänestyksellä vaan kansalliset asiantuntijaraadit pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Sekä puhelinäänestys, että raatiäänestys vaikuttavat lopputulokseen 50 prosenttia. MISSÄ asiantuntijaraati Suomen loppukilpalussa??? Taisi paras jäädä kakkoseksi. Esim. DJ BOBO oli varmasti suomalaista Waldo's Peoplea tunnetumpi ja kuinkas kävikään!!

Ylen paljon puhuttu

Ylen paljon puhuttu tilaääni jäi lähettämättä/kuulematta? Entä 7.2.09?
Waldo`s people on paras!!!! Mahtavaa Waldo ja Caroliina!!!

waldo s People on viimeinen

waldo s People on viimeinen euroviisuisa

waldo on häviä 100% esitys

waldo on häviä 100% esitys moskovassa :) olisi signmark varmaan muualle yllätys äänetys paremmin kuin waldo:) suomalainen mieti vähän se:

Saako tota viisun esitystä

Saako tota viisun esitystä jostain ladattua?

Pyh buuu buuuu buuu huono

Pyh buuu buuuu buuu huono biisi Waldo! äänestysprosentit eivät oikein laskennet.. Ei ole täydelllinen.. Signmark ois menossa Moskovaan!

Eiköhän hyvällä ysäri

Eiköhän hyvällä ysäri musalla parjätä!

Iso-Britannia on näemmä

Iso-Britannia on näemmä nyt myöskin valinnut edustajansa. :)

Jade - My Time

HYVÄ WALDO'S PEOPLE!

HYVÄ WALDO'S PEOPLE! LOISTAVAA! :)) MOSKOVASSA NÄHDÄÄN <33

Remun ois pitäny lähtee

Remun ois pitäny lähtee moskovaan!!

Waldo's people on niin

Waldo's people on niin paras!!! Paras biisi voitti. Kiukutelkaa vaan niin paljon kun jaksatte kaikki, jotka ette pidä heistä!!!

Waldoko muka junttiuden

Waldoko muka junttiuden perikuva? Mene aikuistumaan siitä! Paras voitti! Oli mahtava show ja kaikki! Moskovassa varmasti räjähtää ja kunnolla ;)

Kiitos paras voitti. Nämä

Kiitos paras voitti. Nämä bilehileet sentään osasivat laulaa ja puhtaasti. Tämä on tosi tärkeää laulukilpilussa!!!

Onnea Moskovaan!

Onnea Moskovaan!

WALDO ON JUNTTIUDEN PERIKUVA

WALDO ON JUNTTIUDEN PERIKUVA INHOREALISTINEN ÄLLÖTYS!!!

Viisu-uutiset