yle.fiVenäläinen viisujuontaja kehui Pelkosta ja Leppilampea

Julkaistu To, 14/05/2009 - 10:37
  • Euroviisu-jountajat 2009  (Kuva: eurovision.tv)
  • Moskovan kisojen semifinaaleissa juontava Andrey Malakhov soitti eilen Jaana Pelkoselle kehuakseen Suomen Euroviisuissa juontanutta kaksikkoa.

Venäläinen viisujuontaja on nimennyt Jaana Pelkosen ja Mikko Leppilammen kaikkien aikojen parhaiksi Eurooviisujen juontajiksi. Pelkonen ja Leppilampi juonsivat Helsingin Euroviisut vuonna 2007.

Moskovan kisojen semifinaaleissa juontava Andrey Malakhov soitti eilen Jaana Pelkoselle kehuakseen Suomen Euroviisuissa juontanutta kaksikkoa. Malakhov nimesikin suomalaiset suosikkijuontajikseen. Puhelusta yllättynyt Pelkonen arveli, että venäläiset ovat katsoneet heidän juontojaan samalla tavalla kuin hekin katsoivat opiksi vanhoja juontopätkiä.

Moskovan semifinaalit juontavat malli Natalia Vodyanova sekä Andrey Malahkhov, joka on Venäjällä kuuluisa tv-tähti. Jaana Pelkonen aikoo käydä tänään tapaamassa kaksikkoa ja kannustaa heitä ennen illan toista semifinaalia.

Varsinaisen Euroviisujen finaalin juotavat tänä vuonna laulaja Alsou ja mediapersoona Ivan Urgant.

Kommentit

Olihan noi finaalin

Olihan noi finaalin juontajat selvästi parempia. :) Mutta ei ne Jaanaa ja Mikkoa lyö! Suomessa ehdottomasti parhaat juontajat kautta aikain.

Toivottavasti finaalin

Toivottavasti finaalin juontajat ovat parempia, kuin tämä seinästä reväistyn näköinen "huippumalli" ja sen kailottava kaveri...

Semifinaalien juontajien

Semifinaalien juontajien nimet ovat Andrei Malahov ja Natalja Vodjanova. Ylen pitäisi osata kyllä translitteroida nimet venäjästä eikä ottaa englanninkielisiä nimiä käyttöön sellaisinaan.

Jaana ja Mikko OLIVAT

Jaana ja Mikko OLIVAT parhaita juontajia Euroviisujen historiassa.

Taitaa Andrey vaan tahtoa

Taitaa Andrey vaan tahtoa treffeille Jaanan kanssa.

Hih hih! Suomen

Hih hih! Suomen "huippujuontajat"! Hah haaaaa!

kellä on "vilkkuvalojen

kellä on "vilkkuvalojen vuoksi kamalaa migreenin" ...saa manna lääkäriin tai paikkaan jossa saa ikuista lepoa...

Andrey Malakhov on tunnettu

Andrey Malakhov on tunnettu ja arvostettu huippujuontaja myös muualla kuin Venäjällä. Hieno ele häneltä soittaa Suomen huippujuontajalle kehut. Venäjän viisujärjestelyt kaikkinensa ovat sujuneet upeasti! Tsemppiä sekä Venäjän että Suomen juontajille illan kisaan!

Voin nostaa hattua suomen

Voin nostaa hattua suomen juontajille... Nää venäläiset juontajat sekoilivat koko ajan, puhuivat toistensa päälle, unohtelivat sanoja ja miehen englannista ei oikein saanut selvää. Olisivat voineet harjotella vähän enemmän...

Suomen euroviisuista

Suomen euroviisuista olisivat venäläiset saaneet ottaa oppia myös visuaalisesti.
TV-ohjelma oli vaihtuvien ja liian voimakkaiden vilkkuvalojen vuoksi kamalaa seurattavaa, melkein migreenin sain, vaikka osan katsoin pakon edestä silmät suojettuina... Kuin olisi joutunut keski-ikäisenä teinien discoon.

Viisu-uutiset