yle.fiTutustu Nikoon ja Kasmiriin

Julkaistu Ke, 06/05/2009 - 08:09
  • Nikon ja Kasmirin esittely (Kuva: Indrek Galetin (EBU))
  • Waldo's Peoplen esityksessä ovat mukana myös Flamman tulitaiteilijat Niko ja Kasmir, mutta keitä he oikein ovat?

Niko Virtanen

Tehtäväsi Moskovan lavalla? Tuoda visuaalisuutta ja lämpöä Suomen euroviisuedustukseen yhdessä koko ryhmän kanssa.

Mitä teet silloin, kun et ole viisulavalla? Intohimon ykköskohde minulle on matkustelu. Suurin osa ajasta kuitenkin kuluu sirkustaitojen kehittämiseen. Lisäksi opiskelen Tampereen Teknillisessä Yliopistossa.

Mikä on ensimmäinen viisumuistosi? Jostain syystä muistelisin, että olin pienenä ihastunut Cat Catin tyttöihin.

Mitkä maat ovat omia voittajasuosikkejasi? Kovasta yleistä tasosta johtuen en lähde ainakaan vielä tässä vaiheessa poimimaan omia suosikkejani. Esiintyjien suoritukset pitää vähintään nähdä livenä Moskovassa ennen kuin lähden voittajasuosikkejani ennustamaan.

Mitä odotat Moskovan matkalta? Unohtumatonta kokemusta, uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin tutustumista ja ennen kaikkea tiukkaa viisutaistoa.

Kasmir Jolma

Tehtäväsi Moskovan lavalla? Tukea Suomen edustuskappaleen tarinaa ja tunnelmaa näyttävän tulishown voimin.

Mitä teet silloin, kun et ole viisulavalla? Olen opiskelija ja tuore ylioppilas, haaveeni on päästä opiskelemaan arkkitehdiksi. Tulisirkuksen lisäksi intohimonani on taidemaalaus.

Mikä on ensimmäinen viisumuistosi? Ensimmäinen viisukappale jonka olen kuullut on legendaarinen Tipi-tii.

Mitkä maat ovat omia voittajasuosikkejasi? Tämän vuoden viisuista löytyy todella monta hyvää kappaletta ja voittajaa on vaikea veikata. Mutta tietysti Moskovaan mennään Suomi voittaa -asenteella!

Mitä odotat Moskovan matkalta? Uusien ihmisten tapaamista ja hienojen paikkojen näkemistä. Eniten odotan kuitenkin ikimuistoista esitystä ja tiukkaa viisutaistoa!

Niko ja Kasmir Moskovassa

Asko Murtomäki kävi Nikon ja Kasmirin kanssa viihdyttämässä Moskovan kävelykadun ihmisiä. Samalla taiteilijat kertoivat hieman taustoistaan.

Kommentit

Ihanaa! Tosi sympaattisia ja

Ihanaa! Tosi sympaattisia ja taitavia tyyppejä! Nämä + lose control + taustalaulajat = erittäin korkea sijoitus euroviisuissa! :)

Touché! Pahoittelen näitä

Touché! Pahoittelen näitä virheitä, joita oli kyllä liikaa. Kiitos palautteesta ja katsotaan, kuinka monta virhettä siihen vielä jäi... :-D

Yhdyssana ja yhdysmerkkikin

Yhdyssana ja yhdysmerkkikin tulevat yhteen ;)

Kommennttini ei liity

Kommennttini ei liity mitenkään itse laulukilpailuun. Suu auki ihmettelen, miten YLE antaa julkaista tekstiä omalla sivustollaan, joka on täynnä yhdys sana virheitä ja yhdys merkki virheitä. En ole suomen ope, pisti vaan todella pahasti silmään...

Menneet Moskovan valot