yle.fiWaldon esitys viilausta vailla valmis

Julkaistu To, 12/03/2009 - 14:27
  • Waldo's People (Kuva: Pasi Hytti)
  • Euroviisujen esiintymisjärjestykset arvotaan ensi maanantaina.

Suomen finaalivoiton jälkeen Waldo's Peoplen taustajoukot ja Yleisradion viisutiimi ovat kuumeisesti valmistelleet Moskovan esitystä. Esitys on nyt viimeistä viilausta vailla valmis. Lavalle astuvat luonnollisesti Waldo ja Karoliina Kallio, Suomen finaalissa esiintyneet tulitaiteilijat Niko Virtanen ja Kasmir Jolma sekä taustalaulajat. Runsas elävä tuli tuo lisämaustettu ruosteiseen visuaaliseen maailmaan.

- "Show on erilainen kuin Suomen finaalissa. Esitys on hallittu ja koordinoitu, vaikka ollaankin hyvin rentoja ja vapaamuotoisia", kommentoi Waldo's People.

- "Esitykseen on lisätty liikettä, koska lava on valtava. Mitään selkeää kädet-ylös-alas-sivulle -koreografiaa ei nähdä, koska se ei oikein istu tämän tyyppiseen musiikkiin. Muutama iskuliike kuitenkin terävöittää show'ta", sanoo YLE Viihteen ohjaaja Rami Lindholm.

Ensi maanantaina arvotaan Moskovassa semifinaalien esiintymisjärjestykset ja Suomen delegaation johtaja Terhi Norvasto toivoo, että Suomi saisi jälleen esiintymispaikan loppupäästä.

- "Tilastollisesti numero 16 on ollut meille suomalaisille suosiollinen. Meniväthän niin Lordi kuin Teräsbetonikin finaaliin juuri tuolta esiintymispaikalta. TV-ohjelma alkaa Moskovassa klo 23 ja Portugalissa klo 20, joten ohjelmilla on hieman erilainen yleisö eri aikavyöhykkeillä. Tällainen energinen dancebiisi toimii kyllä kaikkialla", uskoo Norvasto.

Kuvagalleria

  • Waldo's People

Kommentit

Onko tuosta lavasta vielä

Onko tuosta lavasta vielä kuvia missään?
Tuntuu että odotan sen näkemistä aina eniten uusien kisojen lähestyessä ^^

Ihme ja kumma jos Kreikka ei

Ihme ja kumma jos Kreikka ei voita koko höskää, meinaa sen verran nerokas hitti heillä on mielestäni :)

Valdo voittoon Suomen vei!

Valdo voittoon Suomen vei! hei, hei, hei!

paskaa. Waldo ei kyllä voi

paskaa. Waldo ei kyllä voi tä mitään, ei oo varmastikaan ees kymmenen parhaan joukossa.

alkaisiko tästä

alkaisiko tästä dance-musiikin uusi nousu? faktaahan on että kaikki parhaat biisit on tehty 90-luvun puolivälin paikkeilla ja waldon biisit ihan siellä kärjen tuntumassa. Anna mennä!

waldo,s finalin ja voitoon

waldo,s finalin ja voitoon 2009

Hienoa, että Waldotkin ovat

Hienoa, että Waldotkin ovat saaneet jo esityksensä melkein valmiiksi :D

Ei siihe oo enää ku 2kk

Ei siihe oo enää ku 2kk

Olisipa kohta jo

Olisipa kohta jo Euroviisujen aika... :)

Viisu-uutiset