www.yle.fi            RESEPTITVIERAATTEKIJÄTPALAUTE ETUSIVU  
 
 
H a n n u   R a i t t i l a

K a u r a p u u r o

1 l vettä
4 dl kauraryynejä
suolaa

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon kauraryynit. Anna kiehua välillä hämmentäen ryyneistä riippuen 10 - 15 min. Anna hautua kannen alla vielä noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi suola maun mukaan.



P i z z a   6 0 - l u k u l a i s i t t a i n

Pohja:
4 dl vehnäjauhoja
25g hiivaa
suolaa
sokeria
hunajaa
2 kananmunaa
vähän öljyä ja vettä

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja lopuksi lisää vettä niin, että taikinasta tulee pehmeä, muuta sitkeä. Nostata n 30 min. Voitele pyöreät alumiinivuoat ja painele taikinaa vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vielä 10-15 min.

Täyte:
400-450g jauhelihaa
sipuli
valkosipulia
tomattipyrettä 1 rkl
tomaattimurskaa 2 dl
suola, mustapippuri ja pizzamauste

Paita pannulla sipulit, murskatut valkosipulin kynnet ja jauhelihat, lisää tomaattipyre ja murska ja mausteet. Vähän vettä tarvittaessa. Keihauta.

Kumoa kohotetuille pizzapohjille jauhelihatayte ja päälle vielä raastettua emmentaaljuustoa. Paista uunissa 250 asteessa 10- 15 min.


  R E S E P T I T

  T a r t a r p i h v i
  C r e p p e s   s o u z e t t e
  K a a l i k ä ä r y l e e t

  P u l l a m ö s s ö ä
  L i h a k e i t t o

  N ö t k ö t t i
  P a i s t e t u t   s i l a k a t

  K u u m a   k o i r a
  S h a n d y
  K u u t a m o k i i s s e l i

  R u i s p u o l u k k a p u u r o
  P a i s t e t u t   m u i k u t

  P o r i l a i n e n
  J a u h e l i h a k a s t i k e   j a
  m u u s i

  A v o c a d o m u r e k e
  H a p a n k a a l i- p u n a j u u r i s a -
  l a a t t i

  K a u r a p u u r o
  K o t i t e k o i n e n  p i z z a

  L e t u t   m a n s i k k a h i l l o l l a
  J u u s t o f o n d u e

  C a m p a r i a   j a   t u o r e m e h u a
  S u k l a a k i i s s e l i   j a   k e r m a -
  v a a h t o a
  P a l a p a i s t i

  M a k k a r a v o i k k a r i   ja maito
  K o s s u a   ja palma-limppaa
  U u n i b r o i l e r i   a la 70-luku

  T e e t ä   venäläiseen tapaan
  B l i n i t
  K a l a s e l j a n k k a

  K e s ä k e i t t o