Samae Koskinen

Kannata lähilevykauppaasi

Tuntuu, että olen todellinen kerettiläinen, mutta mä en tahdo hommata Spotifya. Levyjen ostaminen ja omistaminen on siistiä.

Varo, ettei karisma katoa!

Eräs musiikkialalla aktiivisesti toimiva ystäväni sanoi palattuaan reissusta että "laihduin viisi kiloa, nyt tuntuu että on karisma kateissa".

Miten asiat ennen hoidettiin?

Maailmassa on tuotettu viimeisen 30 vuoden aikana enemmän informaatiota kuin 5000 edeltävän vuoden aikana. Tämä näkyy mielestäni myös populaarimusiikissa ...

Naiset tasapainottavat kiertuelämää

Erään äänentoistofirman pomo ottaa mieluusti naispuolisia roudareita ja ääni/valoteknikoita mukaan remmiin koska tämä tasapainottaa kemioita.

Autoilu ja musa ne yhteen sopii

Teini-ikäisenä tietysti alkoi kapinointi kaikkea kohtaan ja varsinkin machoilu ja tietty perustelematon miehisyys sai multa huutia.

Musa is back, niinkuin joku tais sanoa

Dungen on mahtava esimerkki yhtiön ennakkoluulottomuudesta, vaikea uskoa että ruotsiksi laulavalla progressiivisella psykedeliabändillä olisi markkinarakoa Yhdysvalloissa.

Rumpali tekee bändin

Useat rumpalit ovat teknisesti päteviä ja soittavat juuri ne "oikeat" rytmit, mutta parhaimmillaan rumpusetti on eläimen käsissä.

Kompromissi-markkinat

Kaikki tuntuu niin sovinnaiselta ja mukavalta, kaikilla on yhteinen päämäärä; tehdä vitusti rahaa. Missä kapina? Missä välissä se tulee? Minkälainen se on?