Antti Tuisku selätti menestymispaineet

Antti Tuisku selätti menestymispaineet

Ajankohtaista - Ti 2.11.2010, klo 12.24

278
tykkää tästä

Viime aikoina muusikko Antti Tuisku on nähty lähinnä tanssilattialla Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa. Aikaa musiikillekin on kuitenkin löytynyt. Uusimmalla albumillaan Tuisku perkaa muun muassa aikuistumiseen liittyviä paineita.

Antti Tuiskun yleisösuosio ei ota hiipuakseen. Hän on viikosta toiseen tanssiparinsa Anna-Liisa Bergströmin kanssa yleisön suosikkeja MTV3:n Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa.

Tanssikisan ohella Antti Tuisku kertoo Ylen Aamu-tv:n haastattelussa, kuinka henkilökohtaiseksi muodostui uuden levyn teko. Laulu nimeltä Mustavalkoinen nosti äänitysstudiossa kyyneleet silmiin.

Lisää artisteista:Antti Tuisku

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (7)

Kuluneen vuoden monesta erinomaisesta konserteista, niin kirkossa, salissa kuin myös mahtavista ravintolakeikoista. Olet antanut sitä energiaa kuuntelijoille, millä taasen jaksaa arkirutiineissa. Jälleen tapaamme erinäisissä esiintymisissäsi alkavana vuotena sillä lippuja on tilattu jo useaampaankin keikkaasi.

Kiitos Pe 31.12.2010, klo 23.05

KT ei malta olla jatkamatta juttua Antille. Obladii -ohjelmassa vedit tosi tunnelmallisesti toisen tyylitaiturin eli Pave Maijasen biisin "Jano" Jonnan kanssa. Luulen, että pääsisit yhtä hyvin sisälle Maijasen pariin muuhunkin tyylikkääseen kipaleseen. Ikävä ja Elämännälkä sopisivat Sinulle ja toivonkin, että huomaat tämän pyyntöni...vai Lähtsitkö kanssani järvelle...? Lausut tosi kauniisti myös englantia, joten laulapa aina johonkin väliin silläkin useimmin! Terveisin Sinua Idols-mittelöistä lähtien seurannut, loistavaa uraa toivoen ja niitä Emmoja myös... KT, ent. nuori

Anonyymi Pe 10.12.2010, klo 01.09

Sydämellinen ja Iso Kiitos Sinulle, Antti, joulukirkkokonserteista Vaasassa ja Tampereella! Kirkon holvit kaikuivat upeasti metallinkuulakasta sointia äänessäsi. Karismasi ja esiintymistaitosi vetoavat minuun, lauloit sitten tai tanssit! Kiittäen ja kannustaen...KT

Anonyymi To 9.12.2010, klo 23.02

Kiitos Antti Rollon keikoista (kirkko, Revontuli & Onnela)! Olet kaunisääninen ja herkkä tulkitsija sekä upea esiintyjä!!

mie Ti 7.12.2010, klo 22.19

16:25 Googleta "äkt" siellä on kaikenmaailman tilastoja...

Anonyymi Ke 3.11.2010, klo 17.53

Missä niitä levytilastoja on. Myydyimmät kotimaiset levyt on niin vähän, että onko muualla vielä, jossa olis vähemmänkin kuin kultalevyyn asti yltäneitä tilastoja.

Anonyymi Ke 3.11.2010, klo 16.25

Onnea Antille kultalevystä ja tsemppiä tanssikisaan!

Anonyymi Ke 3.11.2010, klo 16.21

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä