Elonkerjuu etsii uutta laulajaa

Elonkerjuu etsii uutta laulajaa

Ajankohtaista - To 8.12.2011, klo 11.10 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1323336300507

286
tykkää tästä

Elonkerjuu-yhtye on jatkanut yhteistä soittoaan kaikessa hiljaisuudessa kesästä saakka. Bändin jatkaminen tuntui luontevalta, sillä porukka on hitsautunut tiiviisti yhteen. Uusia kappaleita on jo runsas rypäs valmiina ja ne tarvitsevat laulajan. ”Me etitään sellaista henkilöä, joka olisi kokonaisvaltainen orkesterin jäsen ja joka on valmis laittamaan sydämensä ja elämänsä Elonkerjuun tiiviiseen ryppääseen”, bändin kitaristi Simo Ralli sanoo.

Tulevan bändin jäsenen sukupuolella ei ole väliä, mutta eteläpohjalaishenkisyyttä vaaditaan. ”Puhumme meidän kieltä ja laulamme sillä. Se voi olla vaikka Hangosta, jos sillä on vaan Etelä-Pohjanmaa veressä”, Ralli toteaa.

Paluu juurille

Simo Ralli ja rumpali Lenni Paarma ovat rustanneet jo kolmisenkymmentä uutta kappaletta. ”Ollaan tehty biisejä kaikessa rauhassa, pakottomasti, kun ei kukaan nyt onneksi prissaa, niin on ollut mukavaa”, kitaristi Simo Ralli kertoo.

Lenni Paarma lupaa, että taattua Elonkerjuuta on luvassa.”Toki olosuhteista johtuen jonkinlaista muutosta tulee olemaan, mutta rokki tulee kuulumaan. Yhtenä pointtina on ollut palauttaa sitä vähän alkuaikojen tekemisen meininkiä ja hyvin se on lähtenyt menemäänkin.”

Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet, Simo Ralli, Lenni Paarma, Johanna Koivu ja Antero Naali ovat jo saaneet levytyssopimuksen tulevalle materiaalilleen.  Levyn nauhoitukset olisi tarkoitus aloittaa ensi keväänä. Keikoille bändi ehtinee ensi syksynä.

Lisää artisteista:Elonkerjuu

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

No viimeinkin tämän sortin uutisia! Tuo kaverinsa pettänyt ku on nyt turhan paljon paistatellu foorumeilla. Ens vuonna taas kajahtaa ja komiasti. Pohojammaan kautta!

Max Su 11.12.2011, klo 21.30

Neuvoisin että Elonkerjuu ottaa yhteyttä kaustisille, kuuntelin siellä eräänä kesäiltana takavuosina aivan käsittämättömän hyviä tyyppejä. Tyttöjä sekä poikia. Olisivatko mahdollisesti Kaustisten musiikkilukion ???? vai.... opiskelijoita. En tarkoita tällä sitä, että porukka tarvitsee "jotakin kansanlaulajaa" vaan ihan yleisesti siellä tuntuisi olevan paljon potentiaalia valittavaksi !!!!

Rami To 8.12.2011, klo 14.55

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä