Ile Vainio: Kari ei olisi koskaan jäänyt eläkkeelle

Ile Vainio: Kari ei olisi koskaan jäänyt eläkkeelle

Ajankohtaista - Ke 8.12.2010, klo 13.07

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1515320

403
tykkää tästä

Kari Tapio oli Ile Vainiolle paitsi työtoveri myös hyvin rakas ja läheinen ystävä. Ilkka sai tietää Karin kuolemasta ensimmäisten joukossa ja hän lähti välittömästi perheen tueksi tiistai-iltana.

Ile kertoo, että uusia suunnitelmia ja keskeneräisiä projekteja oli paljon. Kari Tapio oli paremmassa laulukunnossa kuin koskaan ja fyysisestikin kaikki vaikutti olevan hyvin. Karilla oli vauhti päällä ja hän halusi tehdä uusia asioita.

”Kari ei olisi koskaan jäänyt eläkkeelle. Hän ehti tehdä monen miehen työn, kehittyi koko ajan. Vuosi vuodelta ääni tuli paremmaksi ja olemuksen charmi lisääntyi. Kari Tapio oli iskelmän Sean Connery.”

Kiitos suomalaiset!

Lisää artisteista:Kari Tapio

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3)

Kävelevä karisma, koskettava tulkitsija ja ihana Cowboy ratsasti kohti auringonlaskua... Kiitokset Ile "Tommy Lee" Vainiolle koskettavista sanoistasi haastatteluissa.

Anonyymi To 9.12.2010, klo 11.49

KARI TAPIO lauloi koko kansalle mielyttäviä kappaleitä ,jokainen laulu kertoi elämästä.Todella suuri menetys vaikkakin hienot kappaleet seuraa edelleen meitä kaikkia myöskin muualla maailmassa.!!!

Anonyymi Ke 8.12.2010, klo 17.18

Kari Tapio oli yksi suomalaisen musiikin merkkihahmo. Hänessä kiteytyi meistä suomalaisista enemmän kuin osasimme uskoakaan.

Jaakko Ke 8.12.2010, klo 15.35

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä