Myrskyn jälkeen Valoon päin - Hyvästi Kari!

Myrskyn jälkeen Valoon päin - Hyvästi Kari!

Ajankohtaista - Ke 22.12.2010, klo 06.26

Kari TapioKari Tapio

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

659
tykkää tästä

Yksitoista vuotta sitten Kari Tapio oli toipumassa sydänkohtauksesta ja tunsi saaneensa jatkoajan. Olli Ihamäki tapasi Kari Tapion ja koska hetki oli kiireetön, oli aikaa puhua myös tulevaa tarvetta varten ja mietiskellä vähän syvällisempiä. Miehet sopivat, että jättävät haastattelun hyllylle odottamaan oikeaa hetkeä, sillä ennemmin tai myöhemmin sellainen kumminkin tulee.

Tänään 22.12.2010 on Kari Tapion hautajaispäivä. Sinivalkoinen ääni ei kuitenkaan vaikene, meille jää musiikki.

Lisää artisteista:Kari Tapio

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (12)

Voi kuinka Karia on ikävä, Hän oli ihana laulaja, <3<3<3<3,ääni on upea, Kaipuu on pohjaton,Kari on nyt Taivaan Isän luona, enkelit pitävät Hänestä huolta..Kuvat, muistot, levyt, ovat kalleimpia aarteita nyt..Lepää Rauhassa Kari, Sinivalkoinen ääni on enkelten luona.
Sinua ikuisesti <3<3<3<3<3 kaivaten, liisa
Voimia Karin perheelle ja ystäville.

Valoon Päin Ti 4.1.2011, klo 12.06

Reijo Taipale, Karin hyvä ystävä, oli ulkomailla. Ei päässyt sen vuoksi paikalle. Oli etäältä vahvasti mukana surussa.

Anonyymi La 25.12.2010, klo 13.14

Suru on suuri ,kaipaan Karia aivan valtavasti,Joululevy soi jatkuvasti!

Anonyymi To 23.12.2010, klo 23.37

Saattamassa oli paljon artisteja , mutta missä oli Reijo Taipale ?

Anonyymi To 23.12.2010, klo 23.19

Koko Suomi suree Suuren Iskelmälaulajaamme, Kari Tapion, poismenoaan! Kun näin netissä ja mtv3:n 45minuuttia - ohjelmassa kuvia ja tunnelmia Karin hautajaisista, tuntui vieläkin käsittämättömältä, että Kari lähetettiin viimeiselle matkalleen. Nyt viimeistään oli pakko uskoa, että rakas tunteiden tulkki, sinivalkoinen ääni on poissa...ikuisesti! (Näinhän sen itse tv:stä, omin silmin!) Kyynelsilmin katselin Pian ja poikien; Jirin, Janin, ja Joonan suunnattoman suurta surua, ja ajattelin miten paljon heihin sattuu, kun minuunkin sattuu niin paljon. Ja satoihin muihin ihmisiin, ihmispaljoudesta päätellen! Tämä on yhteinen surumme! Kuuntelen Karin joululevyä; juuri nyt soi Joulu ensimmäinen, ja mietin, että Karin omaisille se on tässä ja nyt, ensimmäinen joulu, ilman rakasta aviomiestä, isää, vaaria, appiukkoa, läheistä ystävää. Kuinka he mahtavat jaksaa? Olen syvästi pahoillani heidän kaikkien vuokseen ja otan osaa heidän suureen menetykseensä! Pialle ja pojille suuret kiitokset, että saimme "jakaa" ihanan ja rakkaan Kari Tapion, ja tämän surullisen hetken kanssanne!!! Voimia ja jaksamista!

Ikuinen Fanisi Nina Kokkolasta To 23.12.2010, klo 00.26

Tänään oli todella surun päivä,itketty on joka kerta kun kuvaa Tapiolan kirkolta on näytetty,kiitos läheisille siitä että muistotilaisuus oli kaikille avoin,hyvää matkaa Kari, Olen kuullut on kaupunki tuolla.... sävelin

Anonyymi Ke 22.12.2010, klo 21.26

Todella hienoa että Karin hautajaisia voi kuunnella kirkon pihalla,kaikki eivät varmasti sisälle mahdu.Saispa sen myös radion kautta kuunneltavaksi ? vaikka jälkikäteen,näin me kaikki Karin ihailijat päästäis mukaan tilaisuuteen !

Anonyymi Ke 22.12.2010, klo 11.41

Voi kun tuntui pahalta kuunnella tuota haastattelua
tuli viellä enemmän ikävä Karia.........

MARJO Ke 22.12.2010, klo 07.08

ALEMPAAN KOMBBAAN KORJAUS ~~ NÄÄMMÄ~~ MITEN SITÄ USEIN WASTA ~LIIAN MYÖHÄÄN TAJUAA~~ ELÄWÄN ELÄMÄN ELÄMISEN PÄÄLLE~~ ~ EIKÄ WASTA SITTEN JOSKUSS PLAAAAH, AII KUOLLEENA WAI * *
NIMITTÄIN JUURIKIN ALKAA YHÄ SELWEMMIN JA SELWEMMIN PAREMMIN KIRKKAAMMIN TAJUTA KARINKIN KOKONAISWALTAISTA ELÄMÄÄ; KARIN SANOMAA MUSIIKKINSA ** LAULUJENSA TAKANA; ENNENKAIKKEA ALKAA TAJUTA, HAHMOTTAA, .. . KARINSYDÄNTÄ//SYDÄMENLAATUA /* / HÄNEN TODELLAKiN TODELLISINTA MERKITYSTÄNSÄ*ELINTÄRKEÄN(KiN) OLENNAISEN TÄRKEINTÄ PAINOARWOANSA **

MEIDÄN ELÄMISSÄMME** MITÄ HÄN ONKAAN MEIDÄN ELÄMIIMME ANTANUT** NÄIN EHKÄ MYÖHÄISHERÄNNÄISENÄ WIELÄ SANON; ÄIDIN NS FANIUDEN KAUTTA KARIN AIKANAAN LÖYTÄNYT; EHKÄ LIIAN MYÖHÄÄN KUITENKIN, WARSINKIN NYTTTT TUNTUU SILTÄ. SITÄ KALLIIMMIN KANNAN RAKKAAT MUISTONI JA AJATUKSENI HÄNESTÄ, KUN HÄNET KERRAN LÄHELTÄ KOHTASIN; LÄHELTÄ JA KAUKAA . ENSIN IHMISENÄ SITTEN WASTA ARTISTINA. NYT KUN SIUNAUSTILAISUUS LÄHESTYY. SURUAIKAAN RAUHA. KUNNIOITUS HÄNEN ARWOKKAALLE MUISTOLLENSA YHDESSÄ MM ÄITINI KANSSA SURREN.

EI YHTÄÄN YLISANOJA TMSS

POISTATTEKO SATUMAA TUON EDELLISEN WIESTINI JA LISÄISITTE NIMENI EKAAN KIRJEESEENI TACK BARA
~ <3<3 ~

HEiDYKKÄ** Ke 22.12.2010, klo 05.15

ALEMPAAN NÄÄMMÄ KOMBBAANKiN; O <3<3 K

HEiDYKKÄ** Ke 22.12.2010, klo 04.46

YLEMPÄÄN KOMBBAAN; AIAII TIUKKAA TEKKK- KKEE EI TAHO WIELÄKÄÄN US*KO*A TODEKSI EiiIiiI EII EIiI . . . .
JOS PAULALLE NYTT JOTAIN SATTUISI.. . SE OLiS WIHOWIIMEISTÄ~~ ~
~~ IHMISIÄ HEKIN OWAT WAIKKA KUINKA JULKISUUDEN// ESILLÄ OLEWIA/ESIINTYWIÄ TMSS~~~. . OWATKIN~ MYÖS* EIHÄN PELKKÄ JULKISUUS//JULKIKUWA//JULKIMiNÄ.. MÄÄRITÄ IHMISTÄ KOKONAAN** KOKONAIWALTAISESTI JNEE**TMSS* EI MILLÄÄN* PAHH .. .
SILLE MUISTAACSENI TÄLL PALSTAL KOMMENTOINEELLE KOMMENTOIJALLE " MENEE LiiAN PiTKÄLLE" YM TYYLIIN.
TECIS MIELISANOA ET MITÄ SINÄKÄÄN SURUSTA TIIJÄT; TMSS LIITTYWISTÄ SAmAAN; ET SINÄKÄÄN SURUST TIIJÄ MITTÄÄN TAI AINAKAAN SEN KUNNIOITTAMISESTA TOISTEN IHMISTEN KOHDALLA** EIKÖSINUA OLE KUNNIOITETTU TMSS OMAN SURUSI KOHDALLA ?!?? !

TEKEE PAHAA SATTUU LUJJJAA TUOLLAINEN KOMMENTOINTI JA MIELIPITEIDENHEITTELY~*~ SINNE TÄNNE TOSTA WAAaA** ~ **
AII ETTÄ** HEIDÄNKIN PUOLESTANSA JO, JOTKA NYTT SATTUWAT TÄLLAISTA PALWELU"TYÖTÄ" WIELÄ SYDÄMES//LLÄN// /TÄN//SÄ TEKEMÄHÄN ISOLLA P: LLÄ<3<3
JA JUURI NÄMÄ IHMISET; KARI JA PAULAKIN OWAT MITÄ MESTARILLISIMMAN AINUTLAATUISIMMAN SiiIS AIDOIMPIA AWOIMIMPIA SYDÄMELLISIMPIÄ IHMISIÄ WIELÄ** ** MONELLA MONELLA SYYTÄ OTTAA MALLIA WAAN~~ HEILTÄ SE ESIMERKKI YMKS IHMISYYS EI KUN TULE PUHTAAN SILKAN NÖYRÄN LEMPEYDEN//WÄLITTÄMISEN KAUTTA; AIDOSTI SEKÄ REHDISTI!!* <3<3 * HARMOONISESTI IÄN MYÖTÄ IHANASTI HIENOSTI KASWAEN JA KYPSYEN** UUDISTUEN .

KUINKA LIIKUTTAVASTI ILE WAINIO PUHUIKAAN KARISTA, KUN KERTOI KARIN POISMENOSTA** MUTTA ONNEKSI TIEDÄN, JA KOMBBAAN EDELLEENKIN SIINÄ ILEÄ; MM; USKON KARIN WAIN POISTUNEEN TÄSTÄ MAALLISESTA ELÄMÄSTÄ* MUTTEI KOKONAAN .. KUOLLEEN; JATKAEN TAIWAAN ISKÄN LUOKSE<3<3 SIUNAUKSIN MUISTAEN RAKKAUDELLA MYÖS KARIA..

SILTI IHAN HIRWEÄ IKÄWÄ ON SINUA, LÄHDIT IHAN LIIAN AIKAISIN POIS; NIIN WÄÄRIN NIIN WÄÄRIN**

<3~OII KUINKA ME SINUA KAIWATAAN // TARWITAAN TÄÄLLÄ ~<3

LEMPEIN SIUNAUKSIN R * I * P K
CU<3-<<<3

Anonyymi Ke 22.12.2010, klo 04.25

Tosi surullinen päivä tulossa,kaikkien rakastama Kari saatetaan viimeiselle matkalle.Omaiset oli toivoneet ettei kuvia tilaisuudessa otettaisi,ihan ymmärrettävää,mutta me jotka emme tilaisuuteen pääse,haluaisimme varmaan jotain materiaalia nähdä,mekin haluamme hyvästellä Karin vaikka kuvan välityksellä,sillä meitä on paljon

Anonyymi Ke 22.12.2010, klo 00.27

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä