Samuli Putro roiskii ilolla uutta ja ennakoimatonta

Samuli Putro roiskii ilolla uutta ja ennakoimatonta

Ajankohtaista - Ke 26.1.2011, klo 12.37

256
tykkää tästä

Samuli Putro on oppinut roiskimaan. ”Vaikka osumatarkkuus heikentyy, niin mahdollisuus uusien asioiden keksimiselle kasvaa. Jo pidemmän aikaa on ollut tunne, että nyt on nimenomaan uuden keksimisen aika.”  Ja uutta on myös tulossa. Suomalaisten syvimpien tuntojen tutkailu jatkuu maaliskuun puolessa välissä, kun Samuli Putron toinen soololevy Älä sammu aurinko ilmestyy.

Samuli kertoo, että hänen viime syksynä kokoamansa muusikkoryhmä on saanut levyn aikaan, mutta hän ei ole ollenkaan varma onko ryhmä vielä valmis. ”Minulla ei ole mitään käsitystä siitä mihin suuntaan sillä soittava porukka kehittyy.” Samuli on riemuissaan kaiken keskeneräisyyden keskellä. ”Elämä on aina kesken siihen pisteeseen saakka kunnes se päättyy. Niin myös musiikki.”

Vuosien varrella muusikon hommat ovat välillä tuntuneet vaikeilta. Samuli Putro tuli tunnetuksi Zen Cafe –yhtyeen nokkamiehenä. Zen Cafen jälkeen hän on julkaissut yhden soololevyn Elämä on juhla. Samuli kertoo, että sekä sooloilemisessa että bändissä toimimisessa on omat hyvät puolensa. ”Pitkäaikainen bändikumppanuus tuo mukanaan hyvänlaisia rutiineja, jotka ovat tärkeitä esim. keikkailussa. Sooloillessa taas on mukana enemmän muuttujia, silloin liikutaan heiluvammilla vesillä. Mutta se antaa myös mahdollisuuden muutokseen.”

Radio Suomen Yövieraaksi Samulin on kutsunut Sanna Kareinen.

Lisää artisteista:Samuli Putro

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä