Jukka Hallikainen ei ole jäänyt tangokruununsa vangiksi

Jukka Hallikainen ei ole jäänyt tangokruununsa vangiksi

Ajankohtaista - Ma 21.2.2011, klo 12.58 - Toimittaja: Airi Saastamoinen ja Sari Törmikoski

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

157
tykkää tästä

Jukka Hallikainen on tangokuningas vuosimallia 2008. Kruunauksen jälkeen keikkakalenteri humahti täyteen, ja leivän syrjässä on keikkailemalla pysytty kiinni tähän päivään saakka.

Tangokuninkuusvuoden keväänä Jukalta ilmestyi albumi ja uusi levy on ollut ilmestymäisillään jo pitkään. Sinkkuja on tullut ulos jo pari kappaletta ja näillä näkymin julkkareita päästään juhlimaan toukokuussa.

Jukan mukaan tanssittavalle artistille levyn tekeminen on kova juttu itsetunnon kannalta ja mielellään uutta musiikkia haluaa tarjota yleisöllekin. Odotettavissa olevaan levymyyntiin Jukka suhtautuu realistisesti: ”Levybisnes ui syvissä vesissä eli levyt eivät vaan mene kaupaksi. Siksi ei voi olettaakaan että joka vuosi pääsisi tekemään levyä. Mutta silloin kun levyttämään pääsee, niin se tuntuu tietysti hyvältä. Ja silloin toivoo myös, että kustantajakin saisi siitä omansa pois.”

Musiikillisesti Jukka ei ole jäänyt kruununsa vangiksi. ”Teen koko ajan juttuja laidasta laitaan. Käyn tanssi-keikkojen ohella myös rokkikeikoilla. Bändi pitää minut kyllä hereillä. Ohjelmistoa vaihdellaan jatkuvasti.”

Tangomarkkinat laulukilpailun isännän pesti alkamassa

Jukka Hallikainen isännöi Tangolaulukilpailun esikarsintakiertuetta jo viime vuonna ja pesti jatkuu. Tämän kevään aikana Jukka tapaa satoja tangokuninkaallisuudesta haaveilevia ihmisiä. Ruljanssin kilpailijanakin läpikäyneenä Jukka osa antaa kilpailijoille hyvä käytännön neuvoja.

Välittömänä ja huumorintajuisena kaverina Jukka on ottanut tehtäväkseen myös kilpailijoiden tsemppaamisen. ”Pyrin siihen, että kaikilla olisi hauskaa ja että jokainen kilpailija pystyy esittämään parastaan kameran edessä.”

Lisää artisteista:Jukka Hallikainen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Hyvä Jukka,et jätä ketään kylmäksi,eihän se mikään ihme ole että olet jälleen mukana tangopippaloissa,olet vaan niin sympaattinen ihminen :) ja vielä hyvä Kunkku !

Anonyymi Ma 21.2.2011, klo 21.22

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä