Erin: ”Mietimme, pääseekö Vanha nainen hunningolla edes radiosoittoon”

Erin: ”Mietimme, pääseekö Vanha nainen hunningolla edes radiosoittoon”

Ajankohtaista - Pe 20.5.2011, klo 15.53 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1305898987344

312
tykkää tästä

Erin Anttilan kappale Vanha nainen hunningolla on soinut radioissa tiuhaan ja säilyttänyt paikkansa latauslistoilla ilmestymisestään lähtien. Laulu kertoo vanhemman naisen intohimon hetkestä. Aihe on herättänyt paljon tunteita ja mielipiteitä sekä puolesta että vastaan. Jopa joissain lehdissä laulua on moitittu liian rivoksi.

Erinin mukaan jo laulua tehdessä käväisi mielessä, että pääseekö näin suurta tabua käsittelevä laulu edes radiosoittoon. Tarkoitus ei ollut provosoida, tarina on kuitenkin kokonaisuudessaan kaunis, sanoo laulun tekijä ja esittäjä Erin.

Toukokuun lopulla Erin julkaisee albumin ”Hunningolla”, jossa lauletaan vanhan naisen tarinan lisäksi kolmikymppisen naisen tunnoista, - ”siltä hetkeltä, kun ensimmäistä kertaa vanhenee”.

Lisää artisteista:Erin Anttila

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (21)

Kommentti poistettu ylläpidon toimesta. Syy: trollaus

Mauno Ti 9.8.2011, klo 19.27

Kommentti poistettu ylläpidon toimesta. Syy: trollaus.

Jeppe Ti 9.8.2011, klo 14.52

Siis oikeesti !! keskusteltiinko irwinin biiseistä aikoinaan yhtä hanakasti kuin nyt tästä vanha nainen hunningolla kappaleesta joka kuulostaa irwinin sanoituksiin verrattuna lähes lasten laululta. Kyllä suomalaisista onkin tullut aika "amerikkalaistuneita" eli kaksinais moralismi kukkii tääläkin nykyään aika kivasti.

MM Ti 24.5.2011, klo 10.12

Ensinnäkin erinomainen biisi! Eiköhän näistä asioista voi jo ihan vapaasti puhua 2000-luvulla? Kyllähän "puumat" ovat olleet muutenkin tapetilla viime aikoina. Ja omasta puolestani olkoot. Kyllä naisillakin saa olla mielihaluja ikään katsomatta.

Nuori jäbä Ti 24.5.2011, klo 10.02

En ole kuullut koko biisiä, mutta näinhän sen ja koko laulajasuuruuden markkinointi tavoitti minutkin.
Ai siis ihan vahinko nämä tabusanat? Että ihan joutui miettimään, että tuleeko radiosoittoa?
Jos laulaa siitä, mistä haluaa laulaa, ja siten, miten haluaa laulaa, mitä helkarin väliä koko radiosoitolla on? Paitsi jos se on juuri se, mitä tavoitellaan.

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 09.32

Miten niin jos olis tehty miehestä ,olis ärähdetty?? maailma täynnä nimenomaan niitä miehestä tehtyjä ,eikä niitä pidetä minään, asia on normaalia. Annas olla pelkkä ajatus että nainen voi nauttia seksistä ja vielä vanha, saa moralistit liikkeelle. itsekin olen vanha nainen minua tämä ei loukannut yhtään, päinvastoin. Kiitos Erin

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 09.23

Miten ihmiset voi olla näin rajoittuineita ja estoisia? Ei ymmärrä, ei!
Ja mitä te ihmiset tähän omia äitejänne sotkette, jos kerta niin ällöttää?
Pitääkö kaikki ylipäätään aina alkaa ruotimaan niin perusteellisesti, ja vielä vääristää niin että teidän omassa päässänne kaikki kääntyy ällöttäväksi ja paheksuttavaksi?
Ottakaa silti huomioon yksi asia; äidillännekin voi olla, ja todennäköisesti onkin, elävä ja hyvinvoiva seksuaalisuus. Ei se teidän ällöilylläne miksikään muutu.... Nyt vähän sitä pipoa löysemmälle. Tai itseasiassa, aika paljon....

No voi lällyn lettas taas Ti 24.5.2011, klo 09.05

Koripallopojan äiti fantasioi aika pitkälle. Ei tässä pedofiliasta lauleta.

Anonyymi Ti 24.5.2011, klo 07.34

Niinpä, mitähän "vallankumouksellista" tämän biisin sanoissa on? Ihmiskunta on tiettävästi halaillut ennenkin. Enkä ole vielä kuullut, että jossakin olisi lailla säädetty yläikäraja tietynlaiselle laukalle. Kyllä sitä nyt jossakin ollaan niin "tuohtuneita" ja takajaloillaan että vallan!

reima Ti 24.5.2011, klo 07.27

Äitini lähtee abiturienttipoikani koripallokaverin kanssa lakanoiden väliin ja matkalla jo harrastaa...

Ällöttävä mielikuva. Tuntuu tosi pahalta kuunnella tätä kappaletta.
Muutenkin maailmassa on liikaa pettämistä, ei kai nyt sentään äitikin

koripallopojan äiti Ti 24.5.2011, klo 06.57

Minusta ihmisen, siis kuulijan täytyy olla aika estoinen ja rajoittunut sekä seksuaalisia asioita häpeilevä, jos ei voi tätä sanoitusta sietää!
Eikö näitä "hyssyn-nyssyti-nyssytää-sanoituksia" ja muita imeliä rakkauslirputuksia ole jo ihan tarpeeksi??

Ja aika erikoista, että joku älähtää siitä, kun nuormepi nainen tekee tarinaa vanhemmasta. Jos on herkkä ihminen ja pitää maailmassa silmänsä auki, on täysin piirulla siitä, mitä vanhempi nainen voi tuntea ja miten he seksuaalisuutensa kanssa ovat useinkin hakoteillä.

T: Erinin ikäinen, itsekin musiikkia tekevä nainen :)

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 22.58

Yksi eriävä mielipide yleisen kehuskelun lomaan. En olisi halunnut sieluni verkkokalvoille sitä mielikuvaa, jonka "ratsastus" on nyt sinne pläjäyttänyt. En voi mitään sille, että liian konkreettiset sanoitukset aiheuttavat minussa inhotuksen väristyksiä. En syytä pelkästään tätä kappaletta, on niitä puistattavia hittejä ollut muitakin. Arvaan jo odottaa yleistä tuomiota mielipiteelleni, mutta eiköhän minullakin ole oikeus olla tällainen kuin olen.

Taantumuksen torvi Ma 23.5.2011, klo 22.40

Miksi sitten saa kiroilla yms. Kyllä tätä kuuntelee ennen kuin Petri Nygårdia. Ja kyllähän Kikkakin aika rohkeita sanoituksia on säveltänyt ja moni muu!
T: Sukkula veenukseen

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 21.40

itsekin kolmekymmentä vuotta saman miehen lakanoissa olleena ja laulua kuunnelleena sanat tuntuvat tutuilta.ei minua ainakaan sanat millään tavoin loukkaa.päinvastoin erinomaista musiikkia.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 21.14

Hieno biisi, olen itsekin ollut vanha nainen hunningolla. Kas kuinka nuori ihminen on tavoittanut niita tuntemuksia!!!! Kiitos!!

Mummeli Ma 23.5.2011, klo 20.34

kiitos, kun olet tehnyt `´vanha nainen hunningolla´´suuri kiitos, erin anttila ja koko ihminenki on ihana :)

fanisi Ma 23.5.2011, klo 20.24

Ehkä laulun tekijän olisi kannattanut odottaa kun on itse vanha nainen... Lähinnä tulee surullinen olo kun nuoret yrittävät selittää vanhempaa ihmistä tai hänen seksuaalisuttaan. Näköala kun tahtoo avartua iän mukana ja nuorena ei voi mitenkään edes aavistaa mitä edessä on. Mutta nuoruuteen kuuluu kaikkivoipuus ja aika kyllä muokkaa meitä kaikkia :)

HelenaT Ma 23.5.2011, klo 20.13

Totta, jos mies olisi tehnyt tämän niin johan hänet olisi "teurastettu".

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 19.19

Jos tuo laulu olisi miehestä, kyllä naisasianaiset olisi älähtäneet.

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 18.36

Huippu biisi!

Anonyymi Ma 23.5.2011, klo 18.30

Vanha nainen hunningolla on MAHTAVA KAPPALE! Kiitos Erin.

eijairene Pe 20.5.2011, klo 21.15

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä