Paradise Oskar –kilpailu on päättynyt

Paradise Oskar –kilpailu on päättynyt

Ajankohtaista - Pe 20.5.2011, klo 10.12 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1305880116706

253
tykkää tästä

Suomen euroviisuedustajan Paradise Oskarin debyyttialbumi "Sunday Songs" julkaistiin 4.5.2011. Paradise Oskar eli Axel Ehnström on itse kirjoittanut kaikki levyn kappaleet ja Satumaassa arvuutettiin, mikä lauluista on syntynyt ensimmäisenä. Kilpailuun tuli arvauksia aina Hong Kongista ja Venezuelasta saakka, mutta oikea vastaus oli kiven alla.

Eniten veikattiin artistin Euroviisukappaletta Da Da Damia. Myös Sunday Every Day oli suosittu arvaus. Kumpikaan näistä ei kuitenkaan ole albumin vanhin biisi. Paradise Oskar kertoo kilpailun oikean vastauksen videolla.

Sunday Songs –levyn vanhin biisi on syntynyt nelisen vuotta sitten, joten se on melko lailla vanhempi kuin vaikkapa Da Da Dam, joka syntyi kesällä 2010.

Oikeita vastauksia tuli ainoastaan kaksi, oikein vastasivat Laura Espoosta ja Beccie Manchesterista. Palkinnoksi he saavat Paradise Oskarin dedyyttialbumin nimmarilla varustettuna. Lisäksi arvoimme kolme onnekasta väärin vastanneiden keskuudesta, he saavat niin ikään levypalkinnon. Arpa suosi Petriä Turusta, Elinaa Kajaanista ja Juhaa Vantaalta, onneksi olkoon!

Palkintolevyt lähetetään voittajille viikon 21 aikana.

Lisää artisteista:Paradise Oskar

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä