Kaija Koo: ”Keikoilla olen kahleeton”

Kaija Koo: ”Keikoilla olen kahleeton”

Ajankohtaista - Ma 13.6.2011, klo 11.54 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1307960287953

225
tykkää tästä

Kaija Koo kertoo saaneensa uuden kuuntelijaryhmän vuoden 2010 lopussa julkaistun Irti-albumin myötä. Myös vanhat fanit ovat pysyneet artistin takana, joten keikoilla näkyy sekä uusia että tuttuja kasvoja. Jos levy oli irtiotto, niin lavalla Kaija vasta irti pääseekin. ”Live-Kaija on kyllä erilainen. Tietty puoli pääsee irti ja ihmiset riehaantuvat siinä samalla. Keikoilla olen kuulemma hyvin irti, hyvin kahleeton”, Kaija Koo naurahtaa.

Keikoillaan Kaija Koo esittää sekä uusia että vanhoja biisejään. ”Mä haluan pitää sellaisen kaaren siinä. Mä oon kauheen ylpee siitä, että oon saanut tehdä yli 30 vuotta musiikkia. Se on etuoikeus ja mä haluan tuoda sen myös esiin. Sen takia siellä on kappaleita vuosien varrelta.”

Kaija Koo kertoo, että hänen keikoillaan on oma draamankaarensa, esimerkiksi biisijärjestystä mietitään tarkkaan. ”Sen voi rakentaa niin, että ihmisillä on tilaa kuunnella”, hän perustelee.

Kaija esittää musiikkia koko sydämellään

Keikkailun lisäksi Kaija Koo käy kesän loppupuolella studiossa laulamassa pari kappaletta uuteen ”sivuprojektiinsa”. Uutta musiikkia kuullaan todennäköisesti syksyn aikana. ”Toinen näistä biiseistä on hyvin poikkeuksellinen ja teksti on jotenkin ihan mun sielunmaisemaa”, Kaija paljastaa.

Kaija sanoo olevansa tunteikas ihminen ja se näkyy myös laulujen tulkinnoissa. ”Kaikki mitä minä sanon tai tekstit mitä esitän, kyllä minä ne koko sydämelläni sanon ja useimmat asiat olen kokenut itse. Mä en pysty esittämään tekstiä tai laulua, joka ei ole minua, sen takia se on tunteikasta.”

Lisää artisteista:Kaija Koo

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä