Tuure Kilpeläinen: ”Jos pystyy soittamaan hyvän keikan Nivalan puustellissa, niin miksei sitten Saksassa tai Espanjassa?”

Tuure Kilpeläinen: ”Jos pystyy soittamaan hyvän keikan Nivalan puustellissa, niin miksei sitten Saksassa tai Espanjassa?”

Ajankohtaista - Ke 20.7.2011, klo 15.22 - Toimittaja: Airi Saastamoinen

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1311168162905

209
tykkää tästä

Tuure Kilpeläinen Kaihon karavaaneineen osaa yhdistää suomalaisen iskelmäperinteen parhaimmat puolet maailmamusiikin rytmeihin. Jo ensimmäinen albumi Valon pisaroita saavutti yleisön suosion ja virallinen tunnustus tuli vuoden 2010 Iskelmäalbumi Emman muodossa. Uutta materiaalia Tuure Kilpeläiseltä ja Kaihon karavaanilta on tulossa syksyllä.

Tuure on kertonut, että suomalaisten lämmin vastaanotto oli hänelle iso yllätys. Nyt hän pohtii olisiko aika lähteä Eurooppaan testaamaan miten Kaihon karavaani otettaisiin kansainvälisillä areenoilla vastaan.

”Mä tiedän, että bändi on tarpeeksi hyvä. Se on tasalaatuinen verrattuna niihin maailmanmusiikin yhtyeisiin, joita esim. itse kuuntelen.”

Ulkomaan turnee on karavaanareille vasta haave, mutta Tuuren mielestä se kannattaa ainakin pitää mielessä.

Lisää artisteista:Tuure Kilpeläinen

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (7)

Meinasin toivottaa hyviä keikkatapaamisia, mutta nuo Pyhät Pippalothan jo olivatkin! ;)

Kun ensimmäisen kerran kuulin Tuurea, vain radiosta, telkusta ja netistä, laulut ja laulutyyli vaikuttivat jotenkin pliisuilta. Nyt kun on kuullut enemmän ja ehkä laulutyylikin on kaiketi parantunut, olen tykästymäisilläni hänen esityksiinsä, etenkin silloin, kun Tuure "muuntelee" ääntään, että siihen tulee jotain eloa. Ääni soi oikeastaan hyvinkin kauniisti vibraattoineen päivineen. Biisien sanoissa ei ole mitään tyhjää puheenpartta ja melodioissakin on hyviä kulkuja. On kuulemma kiva tyyppikin. ;)Seurataan kehitystä tarkalla korvalla...KT

Anonyymi Ke 24.8.2011, klo 23.31

Nähdään Pyhällä Unpluggedissa!

Raija La 23.7.2011, klo 19.31

Sydän voi sanoa, että "Here I come Europe!"
Yes, onnea Tuure ja tee juuri niin kuin itse tahdot ja sydän sanoo.

Anonyymi Pe 22.7.2011, klo 12.25

Kaihon karavaani on hyvä porukka. Käyköön "Euroopassa", mutta muistakoon, että perusta luodaan 99-prosenttisesti kotimaassa. Eli ei pidä hötkytä, vaan tehdä sitä mitä sydän sanoo! "Maailmanvalloitukset" tulevat vuonna xxxx jos ovat tullakseen, ja kyllä se vähempikin riittää.

Kanna mukanasi unelmaa Pe 22.7.2011, klo 06.55

Jos minulta kysytään, niin Tuuren musiikki on parasta maailmassa:) Onnea matkaan, Euroopan valloitukseen, kunhan et kokonaan unohda meitä! <3

Anonyymi To 21.7.2011, klo 11.00

Ei muuta kuin Eurooppaa kohden vaan :)

Anonyymi Ke 20.7.2011, klo 21.53

Tuure, olet tuonut valon pisaroita moneen päivääni. Kiitos!

Marja Ke 20.7.2011, klo 20.17

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä