Mika Jefremoffin sydän lyö tangolle

Mika Jefremoffin sydän lyö tangolle

Ajankohtaista - Ke 27.7.2011, klo 08.00

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1311332980384

2053
tykkää tästä

Torniolainen Mika Jefremoff on toteuttanut yhden unelmistaan: ensimmäinen oma pitkäsoittolevy ”Hetki lyö, sydän lyö” on ilmestynyt. Omakustanteensa taustajoukkoihin Mika on saanut nimekkäitä tekijöitä ja kappaleissa kuuluu tangomiehen tumma ääni.

Mika Jefremoff on tullut tutuksi Tangomarkkinoilta. Tänä vuonna mies oli tangolaulukilpailun nettiäänestyksen toisen vaiheen ykkönen, mutta tie ei vienyt finaaleihin. Vaikka unelma kruunusta jäi vielä toteutumatta, unelma omasta albumista on täyttynyt.

Mika Jefremoff on sanonut olevansa tangomies henkeen ja vereen, mutta ensilevylle mahtui muutakin musiikkia kuin tangoa. ”Jos multa ois kysytty, tämä levy ois ollut täynnä tangoa. Ruuskasen Pauli ja Määtän Reijo ovat olleet vähän kaverina kasaamassa tätä juttua ja he ovat toppuutelleet, että ei nyt ihan laiteta tangoa täyteen, tehhään vähän muutakin. Muukin genre toki käy, oon kaikkiruokainen”, Jefremoff sanoo.

Jefremoffin levyllä on seitsemän Reijo Määtän uutta sävellystä. Mukana on myös covereita, mutta laulajan mukaan nekin valittiin niin, etteivät kappaleet ole läpisoitettuja ja loppuunkuluneita.

Mika Jefremoff käy vielä päivätyössä, mutta unelmoi laulajanurasta. ”Jos siihen rahkeet riittävät, niin mielellään sitä tekisi”, hän myöntää.

Antti Heikinmatti haastatteli Mika Jefremoffia.

Lisää artisteista:Mika Jefremoff

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (68)

On elämää tangomarkkinoiden ulkopuolellakin. Mahtavaa huomata että heti ensilevyllä pääsit Tätä Suomi tanssii listalle. Onnittelut!!

Anonyymi To 25.8.2011, klo 22.54

Mika voitti nettiäänestyksen,missä ne fanit nyt on ?

Anonyymi Ke 24.8.2011, klo 18.35

Susanna Kunnariltakin on ilmestynyt sinkku :)
Hienoa Mika ja Sussu,tästä se ura urkenee ! Onnea kummallekkin :)

Anonyymi To 11.8.2011, klo 09.58

Mikalla on ääni joka erottuu massasta :)

Anonyymi Pe 5.8.2011, klo 10.44

kävit esiintymässä kittilässä sääskisafaarin mukana ja on sinulla Mika komea ääni en olis uskonnut että teet tuommoisen vaikutuksen yleisöön, sielähän osa yleisöstä kuunteli tippa silmässä . kyllä livenä sinut nyt nähtynä ja kuultuna niin kokemus oli häkellyttävä , ne esitykset videolla oli hyviä mutta kyllä livenä siis minullakin tuli selkäkarvat paidasta läpi oli se jotain mitä harvoin kokee . Kiitos Mika ja jatka samaan malliin .....pitkäsoittolevy on aivan mahtava hienoa tulkintaa ja mahtavia biisejä....

tangoa 30v Pe 29.7.2011, klo 13.49

Olisit ansainnut päästä jatkoon Tangomarkkinoilla, toivotan onnea ja menestystä omille ponnistuksille musiikkiuralla etenemiseen!

Anonyymi Pe 29.7.2011, klo 07.46

onnea Mika hienon pitkäsoiton lepasit...yleisölle vastasit suoraan sydämmestä ja tekasit pitkäsoiton ....ei miestä turhaan kehuttu ja ylistetty

maestro To 28.7.2011, klo 07.47

Hienoa Mika ! Ei aina tarvita suurta firmaa taakseen jos haluaa levyn tehdä,vaikka omista joutuu kustantamaan !
Markkinoilla on ollut paljon upeita artisteja,jospa hekin uskaltaisivat riskin ottaa,ja tehdä levyn :)

Anonyymi Ke 27.7.2011, klo 09.31

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä