Pepe Willbergillä sopimus neljästä uudesta albumista

Pepe Willbergillä sopimus neljästä uudesta albumista

Ajankohtaista - Pe 29.7.2011, klo 15.18

Pepe WillbergPepe Willberg

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

190
tykkää tästä

Iskelmä Finlandialla palkittu Pepe Willberg on tunnustuksesta mielissään, mutta myös vähän hämillään. Hän sanoo tietävänsä, että kaikki eivät suinkaan ole tyytyväisiä ääni- ja kuvatallennetuottajien entisen toiminnanjohtajan Arto Alaspään tekemään valintaan.

Pepe on tehnyt musiikkia ammatikseen jo 50 vuotta. Yhtään henkilökohtaista kultalevyä hän ei kuitenkaan ole saanut. ”En ole milloinkaan saavuttanut kansan syvien rivien suosiota. Koko urani ajan olen kuitenkin nauttinut muusikkopiirien arvostusta ja saanut sieltä tukea ja uskoa tekemisilleni, vaikka palkintoja ei ole tullutkaan.”

”Olen tehnyt sopimuksen neljän cd:n levyttämisestä. Ensimmäistä valmistellaan ja etsimme parhaillaan nuorten säveltäjien lauluja. Jos ei löydy, niin sitten etsimme kappaleita vanhoilta tekijöiltä.” Vanhoista tekijöistä Pepe mainitsee mahdolliseksi yhteistyökumppaneiksi Kassu halosen ja Markku Johanssonin. Pepen jo ikivihreiksi muodostuneet kappaleet  Aamu ja Taivas itkee hän sävelsi aikoinaan yhdessä Johanssonin kanssa.

”Viimeiset parikymmentä vuotta mä olen ollut vähän hiljempaa, mutta seuraavat parikymmentä vuotta mä aion olla kovasti äänessä”, vakuuttaa Pepe.

Anni Vähälä haastattelee.

Lue lisää Yle Tampereen sivuilta

Lisää artisteista:Pepe Willberg

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (3)

Onnea Pepe! Arto Alaspäälle kiitos hyvästä valinnasta!

Anonyymi Su 31.7.2011, klo 08.01

Onnea Pepe!

Anonyymi La 30.7.2011, klo 13.00

Alaspää valitsi hyvin! Onnittelut Pepelle. Olen 60-luvulta saakka pitänyt kovasti Pepen musiikista ja hänestä ihmisenä. Ensimmäisen kerran näin Pepen livenä Tampereen vanhan tekun lavalla -69 syksyllä, ja muistan sykähdyttävänä kokemuksena hänen lavalle tulonsa: Kauniisti kävelevä kaunis mies punaisissa farkuissa. Toinen ikimuistoinen kohtaaminen oli Sammatissa muutama vuosi sitten. Pepe lauloi Beatlesiä ja omia laulujaan Lohjan musiikkiopiston orkesterin säestämänä. Hämärä työväentalo, valaistuksena vanhan talon roikkuvat lamput, ja talon täysi väkeä huokaili ihastuksissaan.

punaiset farkut La 30.7.2011, klo 11.31

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä