Suvi Teräsniska ei laula liirumlaarumia

Suvi Teräsniska ei laula liirumlaarumia

Ajankohtaista - To 27.10.2011, klo 10.41 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1319706212704

206
tykkää tästä

Suvi Teräsniskan uusi levy Pahalta piilossa on tunnistettavaa Teräsniskaa. Laulaja kertoo, että uutukaisella hän on kuitenkin yhä enemmän keskittynyt sanoituksiin. ”Teksteissä pitää olla joku pintaa syvempi tarkoitus, joku merkitys, että ei oo semmoista liirumlaarumia”, hän sanoo.

Suvi Teräsniskan mukaan sanoitusten ei tarvitse olla kuin suoraan hänen omasta elämästään. Uudella levyllä tällaisia henkilökohtaisia biisejä on melko vähän. Joku koukku sanoituksista kuitenkin pitää löytyä, jotta laulaja kappaleeseen tarttuu. Suvilla oli viimeinen sana levyn biisivalintoihin, mutta hän kuunteli myös levy-yhtiön edustajan mielipidettä tarkasti. ”Kyllä mää pystyn joustamaan. Jotkut kappaleet ovat sellaisia, että en lämpene heti, mut hetken kuluttua huomaankin, että täähän onkin tosi hyvä biisi, että totta kai me tää tehdään.”

Suvi antaa takaisin revitellen

Sanoitus voi koskettaa monella tavalla, pelkkiä nyyhkykappaleita Suvi ei etsi. Pahalta piilossa -albumilla laulajasta nähdäänkin uusi puoli. ”Tällä levyllä on pari tilitysbiisiä, semmoista missä mää pääsen vähän niin kuin antaan takaisin. Mulla ei ole ollut sellaisia kappaleita aiemmin ja nyt on parikin sellaista biisiä, joissa pääsee vähän revittelemään.”

Vaikka Suvin edellinen levy on myynyt jo 45-tuhatta kopiota ja hänen levyjään on yhteensä myyty yli 120-tuhatta kappaletta, ei nuori laulajatar ottanut paineita menestyksestä. ”Hyvinkin itsevarmasti pystyin työstämään tätä levyä, mikä yllätti mut siinä vaiheessa, kun se oli valmis. Huomasin, että oho, että ei oo paljon tarvinnut ajatella”, Teräsniska kertoo.

Lisää artisteista:Suvi Teräsniska

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (4)

Suvilla muutama hyvä kappale,alkaa tuntua siltä että kappaleet alkavat toistaa,toistaan,niinkuin muutamalla muullakin artistilla :(
Lisäisin vielä Reimannin lisäksi Veikko Juntusen,joka on tehnyt monelle artistille hittejä :)

Anonyymi Ti 1.11.2011, klo 23.27

Ihan hirvee levy. Kaikki ton kappaleet on just sitä liirumlaarumia. Voi sitä aikaa kun Suomessa kunnon tekstejä tehtiin. Raul Reiman R.I.P

jokotai Ti 1.11.2011, klo 19.14

MItä nämä ovat:
45-tuhatta
120-tuhatta kappaletta
EIkö kirjoittaja tiedä, kuinka monta nollaa on tuhansissa?

Kielipoliisi Pe 28.10.2011, klo 12.43

On se Suvi vaan hyvä :) Loistava levy jälleen kerran ! Kiitos siitä.

Memmu To 27.10.2011, klo 11.37

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä