Tunnelmia takahuoneesta Savoy Helsinki 15.11.2009

Tunnelmia takahuoneesta Savoy Helsinki 15.11.2009

Ajankohtaista - Su 15.11.2009, klo 19.49

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
500
tykkää tästä

Terveiset satumaalaisille!

Lisää artisteista:Amadeus

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (32)

Hyvin Amppu voi. Terveisiä vaan täältäkin, että tykätään Sinusta tosi paljon.

Anonyymi Ma 24.5.2010, klo 20.21

Minä myös piipahdan silloin tällöin täällä katsomassa sinua miten sinä voit ja hyvinhän sinä näytät voivan.
Heippa

Anonyymi Ma 18.1.2010, klo 00.31

Tulinpa minäkin sitten kurkistelemaan tänne...

Miljoonat, Miljoonat, Miljoonat Kiitokset Sinulle Amadeus kuluneesta Käsittämättömän Antoisasta Puolivuotiskaudesta! Ja taidanpa kiitellä tässä Sinua jo Kaikista Tulevistakin Musiikkiprojekteistasi, kun kerran kiittelemisen alkuun pääsin... Kaikkia Mahdollisia Uusia "Kujeitasi" (millaisia ne sitten lienevätkään) kun niin innoissani täällä pohjoisen perukoilla odottelen...

Ja tietysti Sinulle roppakaupalla tsemppiä euroviisukarsintoihin...Toivottavasti et stressaannu niistä liikaa...

Ja vielä kerran Sinulle mitä Ruusuisinta Alkanutta Vuotta...Ja Korkeimman Varjelusta Kaikkiin Tekemisiisi!!!!!

Elina Su 3.1.2010, klo 13.58

OIJOI, minä kurja kulkuri vain tulin kurkistamaan tänne...

VOI KIITOS, SINÄ IKI-IHANA JA RAKAS AMADEUS, KUN ALOIT LAULAA MEILLE! SYDÄNLÄMPÖISET KIITOKSET SINULLE, tulen keikoillesi viivana, heti ja aina kun pääsen!!! Olet tuonut minun ja ilmeisen monen muunkin ihmisen elämään Aivan Uudenlaista Hehkua, Iloa, Valoa, Lämpöä, RRakkautta ja vielä paljon, paljon muutakin. Kiitän ja kumarran Sinua, Amadeus: Sinä Toit Ilon Elämääni Takaisin jaan sen ilon lähipiiriini.

Tuula To 31.12.2009, klo 01.51

Kiitos Amadeus 7.11.

Anonyymi La 19.12.2009, klo 15.52

Kiitos kommenteista 14.43 ja 18.00, niistä on paljon hyötyä, vaikka pidänkin puro langoista, taidan hankkia yksiväristä lankaa.

ippa Ti 24.11.2009, klo 20.08

Olipa ihana haastattelu ja kiitokset. Eihän tuollaisesta voikaan toipuakaan!!!

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 19.13

Hei taas Sinä 12.53! Katsoin kaupat, lankakomeroni ja googletin: novita puro, jossa on neulepuseromallit. Ruska on liian lämminsävyinen, mutta ei paha. Tundrassa ja Iltanuotiossa on Ampun tarvitsemaa mustansävyä ja viileitä värejä, jotka sopivat. Muissakin on Ampun viileitä ja kirkkaita värejä. Tarkistin tiilenpunaisen/ruosteenpunaisen, joka lämpimänä värinä kuitenkin on Ampun sävyissä ja melkein kaikissa Puroissa. Ampun vaatteissa ei olla vielä nähty vihreän eikä oranssin sävyjä, joten kaikista omista värimieltymyksistä ei tiedetä tai juuri siitä syystä ehkä tiedämmekin. Mustat, harmaat, violetit ja vaal.punaiset, SiniTaivaan siniset ja vitivalkoinen ovat varmoja, joita onkin jo nähty. Keltaisesta sopii lähinnä sitruunankeltainen eli viileä, vaikka kirkkaankeltainenkin näytti hyvältä kesäpaidassaan. Ruskeista sopii lähinnä ruskehtava viininpunainen, vaikka tuo "kitarakuvan paidan" ruskeakin näyttää sopivan. Mielestäni tummapiirteisellä on enemmän valinnanvaraa väreissä ja sävyissä ja Amppu hohtaa aina joka tapauksessa!

"Kaulaliinakiitoksista" otettuna "leuhkin" vielä ja paljastan, että samassa pakettiin kutomani (neulomani) pikät villasukat noudattivat myös "oikeaoppista" väriskaalaa, koska Amppu notkeana poikana kuitenkin heittää jalan niskan taakse, että sointuu sitten poskien ja silmien hehkuun;) Voitte kuunnella ääniongelma-sivun haastattelusta Lapin-rundin yhteydessä minulle osoitetut kiitokset, joista EN OLE VIELÄKÄÄN TOIPUNUT! Niistä kiitoksista te toisetkin saatte oikein kunnon potkua puikotuksiinne! Olkaapa muutkin ahkerasti puikoissa, koska vielä ehtii jouluksi vaikka mitä!!!

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 18.00

Hei, kiitos Sinulle "Ti 24.11.2009, klo 14:43" omasta ja kaikkien Amadeus-fanien puolesta, kun tahdot suojella Kultakurkkuamme maailman kylmiltä tuulilta ja viimoilta!! Varmasti hieno kaulaliina ja taatusti kudottu/neulottu Rakkaudella!!

Tuula Ti 24.11.2009, klo 15.33

Sinulle Väritiedoton 12.53 sanoisin, että tiedän nuo Puro-langat, niitä on 5-6 sorttia. Nyt minulla ei ole käsillä tuota Ruska-väriä, mutta ruskan värit ovat pääasiassa melko voimakkaita, mutta murrettuja, lämpöisiä ja keltapohjaisia, eivätkä niinkään ole Ampun värejä. Toisaalta Ruskassa voi olla voimakkaita perusvärejä, jotka kyllä sopivat. Ampulle sopii "sinipohjaiset" värit, mikä tarkoittaa viileitä, kylmiä ja kirkkaita värejä ja musta. Käyn kohta kotoa ja käpykyläni kaupasta katsomassa tarkemmin, maltatko odottaa pari tuntia?! Toisaalta Ampulla kaikki värit näyttävät kyllä NIIIIIN hyvältä.

Itse kudoin (lue: neuloin) Ampun alkusyksyiseen kaulaliinaan mustaa, 2-3 viileää violettia, viileää vaalenpunaista ja vitivalkoista. Kaikki ne värit ainakin hehkuivat kilpaa Ampun oman ihonvärin kanssa, minkä sepustin hänelle. Kaikki värit käy, mutta sävy pitää olla viileä, ei lämmin.

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 14.43

Tänään on aattopäivä ! Jo ihan jännittää. Huomenna saan kuulla sulosointujasi. Toivon, että olet toipunut sinitaivas kiertueesta ja kaikesta muusta hälinästä mitä ympärilläsi on. Huomenna nään kuulen ! kuinka jaksat. Onkin ollut jo ikävä.

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 11.25

Kommentti 20.41. Neuvoisitko mitkä ne värit ovat?Olisiko "puron ruska"sopiva?
Amadeukselle hyvää kirkkokonsertti matkaa Jämsään!!!!!

ippa Ma 23.11.2009, klo 12.53

Joka päivä ja jokaikinen yö Sinua ajattelen... niin Amadeus, tulevalla levylläsi vaan tuo biisi. Enhän minä mitenkään muuten...

Anonyymi La 21.11.2009, klo 23.26

Tässä yksi värianalyysi: CMB-värianalyysin, jossa määritellään 12 tyyppiä vuodenaikojen mukaan. Amppu on Tumma Talvi. Sopivat värit: voimakkaat perusvärit, kirkkaat ja viileät värit ja erityisesti musta. Ei murrettuja värejä. Amppu näyttää kyllä mielestäni aina hyvältä ihan kaikissa väreissä! Suunnittelittehan jokainen ne lahjavillasukatkin sopivan värisiksi, ettei tullut kardinaalimunausta! MINUN kaulaliinani noudatti amadeaalisen tiukasti "juuri oikeita värejä" ;);)

Anonyymi La 21.11.2009, klo 20.41

Kuinka voi nuori mies olla noin herttainen ja ihana? Sitäkään ei voi käsittää - vieläkään.

Anonyymi La 21.11.2009, klo 00.04

Amadeukselle RRakkaita terveisiä ja tunnelmia täältä periferiasta:

"Näin aivan hiljaa tahdon Sua mä rakastaa!"

Tuula Pe 20.11.2009, klo 23.40

Minusta on ihanaa olla Al-satumaalainen. Olen siis itsenkin satumainen tai ainakin hyvin onnellinen ja onnellinen juuri Amadeuksen esiintulosta. Se muutti muunkin maailmamme kuin vain musiikkimaailman! Satumaisin olet Sinä itse, Amadeus!!!

Ei ole väliä, olemmeko ulkomaalaisia, "kotimaisia" tai mitä vain, kunhan saamme olla satumaalaisia, sekä maalaiset että kaupunkilaiset!!!
Terv. "Satu Maalainen"

Anonyymi To 19.11.2009, klo 09.58

Hyvää mieltä meille kaikille - etenkin Sinulle, Rakastettu Amadeuksemme!

Anonyymi To 19.11.2009, klo 09.54

Kiitos Airille vielä näistä Savoyn videopätkistä! Oli mukavaa, että itsekin piipahdit ruudussa. Näin saimme ihanan miellyttävälle äänelle myös kasvot.

Anonyymi To 19.11.2009, klo 09.07

Euroviisun Suomen ehdokkaat julkaistaan 30.11.09 ja edustaja valitaan tammikuun lopulla.Meidän fanien täytyisi varmaankin ruveta suunnittelemaan keinoja, miten saisimme Amadeuksen edustajaksi, me tietenkin tiedämme, että hän on paras, mutta pitäisi saada lisää "joukkoja". "Mietintämyssyt" päähän!!!!! Yrittäisimmekö saada singlet enemmän kuuluville radiossa. Siispä toivomaan niitä!!!!! Tärkeä tietenkin on v i i s u, sitä odotan innolla, jos se Matadorin kaltainen se näyttää jakavan jonkin verran mieltymyksiä, mutta tärkeintä mielestäni on kokonaisuus. Viisujen ja joulunkin odotusta. Amadeus koeta "kiertää" possutauti.
terv.ippa

Anonyymi To 19.11.2009, klo 08.35

Amadeus, haluamme sinut "töllöön" laulamaan! Miitta-tädin ohjelmassakin lauloit niin ihanasti ja omintakeisesti.

Anonyymi Ke 18.11.2009, klo 13.00

Kiitos Amadeus hauskasta tervehdyksestä. ......"ja ruusuista" omistin itselleni.

Ei päivä voi paremmin alkaa, kun pääsee leikimään nukella !!! Amadeus nukella. Oli kiva kokemus pukea sinut ja kaikkein hienointa kun sain laittaa kruunun kiharoillesi. Joskus kun tuli laskettua leikkia kiharoillasi niin, että yksi yö meni ihan kiehkuroidessa.
Tyylikkäin asusi, kruunu päässä ja tummanruskea puku päällä. Musta puku varmaankin, mutta sitä ei ollut valikoimassa. Toiseksi paras oli valko/ruskea raidallinen paita ja ruskeat housut. Hyvä kokonaisuus oli valk.paita musta liivi ja mustat housut. Olisi mieluista puuhaa suunnitella Sinulle asuja. Musta on Sinulla aina tyylikäs. Värikkäät paidat sopivat ihosi väriin hyvin, varsinkin murretut värit, ei niinkään kovat kirkkaat värit. Jospa joku taitava värikonsultti ottaisi sponsorimielessä Sinut värianalyysiin, siinä kun näkee ne omimmat värit.
Jos nyt joku innostui leikkimään nukella niin tiedot siitä on "fanit antavat voimia" sivulla. Minulle ei jostain syystä auennut lomake, joten pomppasin tällä uudelle sivulle.

Anonyymi Ke 18.11.2009, klo 08.47

Korjaus edelliseen: molemmat kipaleet!

Anonyymi Ti 17.11.2009, klo 20.47

AMADEUS, juuri SINÄ teit Sinitaivaasta unohtumattoman elämyksen! Kiitos siitä! Toivoisin hartaasti, että tekisit levyllisen(tai vaikka kaksi) Hortto Kaalon lauluja sitten joskus, kunhan ehdit. Siinä pitäisi olla aivan ehdottomasti tämä konserttikipale mukana. Se olisi ihanaa, jään odottamaan sitä!

Anonyymi Ti 17.11.2009, klo 02.28

Oulun "Seitsemännen Taivaan" kävijänä tahdon kiittää Amadeusta käsittämättömän hienoista tulkinnoista siellä. On väärin sanoa, että annoit "uuden elämän" "Horttokaalot" ja "Pyyhi tuuli kyyneleet"kappaleille. Väärin siksi, koska teit niistä "elämää suurempia" lauluja. Olen niin iloinen puolestasi! Muista levätä, terveisiä Mariellalle ja koko perheellesi. Tervetuloa pohjoiseen, meitä iki-ihastuneita on täällä todella paljon! Terveisin "yksi miljoonista ikifaneista"

Anonyymi Ti 17.11.2009, klo 00.43

Katsokaapa Amppua ilman ääntä, niin tuo eläväisyys tulee ihan uudella tavalla esiin. Ihanaa! Muista levätä välillä!

Anonyymi Ma 16.11.2009, klo 23.31

Kiitos Airille ja Ampulle. Oli kiva tervehdys. Paljon iloa ja valoa olet synkkään syksyymme tuonut. Kiitos ihanasta musiikista. Voimia ja kaikkea hyvää. Rentoudu. Älä sairastu. Rakkautta rajattomasti. Kiitos, kiitos ihana Amppu !

Anonyymi Ma 16.11.2009, klo 23.05

Kiitos Amadeus Oulu-konsertista oli tosi mahtavaa, kiitos. Olet tervetullut Ouluun,toivottavasti tulet pian.

Me Oululaiset olemme kovaa kiekkokansaa, minua kiinnostaa kovasti mitä sinä pidät jääkiekosta.

Anonyymi Ma 16.11.2009, klo 20.59

Hei kaikille!

Voi, miten ihana oli tämä "yllätystervehdys" Amadeukselta! Kiitos Amadeukselle ja Airiko tämänkin tänne järjesti, kiitos, kiitos, kiitos!

Amadeukselle kaikista lauluista ja kaikesta muustakin ihanuudesta sylintäydeltä ruusuja ja kiitoksia! Sanoinkin Helsingin Taivaassa, että olen saanut hänen lauluistaan paljon valoa, iloa ja lämpöä elämääni ja niin ovat varmasti monet muutkin saaneet, ihan oikeasti. Ja minä sain vieläpä Ystävän! Ystäväni kanssa odottelemme jo toiveikkaina Jämsän kirkkoa. Kunhan vielä levy saadaan, niin Satakieli laulaa näilläkin main aamusta iltaan! Nykyään en aloita päivääkään ilman Amadeuksen laulua...

Kiitos kaikille "Sinitaivas-talkoisiin" tavalla tai toisella osallistuneille!

Tuula Ma 16.11.2009, klo 20.58

Ihan kauheaa olla pois näistä maisemista 1 vrk, äsken tulin takaisin ja heti piti tulla katsomaan ja lukemaan, mitä uutta on ilmestynyt. Kiitos itsellesi Amppu kaikesta ja kiitos konsertista ja siitä, että yleensä olet olemassa.

Annuli Ma 16.11.2009, klo 20.37

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä