Tunnelmia takahuoneesta Savoy Helsinki 15.11.2009

Tunnelmia takahuoneesta Savoy Helsinki 15.11.2009

Ajankohtaista - Su 15.11.2009, klo 18.15

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
273
tykkää tästä

Viimeinen keikka edessä, mutta koreografiaa kannattaa edelleen hioa. Miso Misic seuraa katseella.

Lisää artisteista:AmadeusRisto Nevala

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (19)

Tällä helteellä olisi kyllä tuolle olkihatulle käyttöä, joten heitäpä Amppu se minulle.

Anonyymi To 29.7.2010, klo 20.52

Amadeuksen puheäänikin on niin ihana, mutta aina hiukan nuhainen jo T-markkinoilta asti. Toivottavasti ei ole ongelmaksi äänelle.

Anonyymi Pe 27.11.2009, klo 09.59

Minäkin tuota lauleskelen aina, kun katson tuon eli ihan joka päivä ja jokaikinen yö... On niin herkkä rakkaustarina - tuo olkihattukauppajuttu sivukadulla...

Anonyymi To 26.11.2009, klo 23.26

Mä tässä kerran ullakolle yksin kapusin
Ja sattumalta vanhan kaapin siellä aukaisin,
Mä sitä pengoin, mitä lienen oikein etsinyt,
Niin löysin vanhan olkihatun, tästä kerron nyt.
Sen pölystä kun puhdistin ja sitä kääntelin,
Ja ullakolle vanhan arkun päälle istahdin,
En aikaa tiedä, miten kauan siinä viivähdin,
Kun isoisän tarinaa mä hiljaa muistelin.

Anonyymi To 26.11.2009, klo 21.53

Korjaus edelliseen, että ...supisuomalaisempien ... Susia emme halua olla kenellekään!!!

Anonyymi Ke 25.11.2009, klo 18.18

Amppu niin ihanan eläväinen, että tervetullut on siinäkin lajissaan meidän susisuomalaisempien joukkoon!

Anonyymi Ti 24.11.2009, klo 10.41

Miten tuo Ampukka voi olla aina noin ihana ja hellyttävä ja ja ja

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 15.54

Sinäpä sen sanoit, juuri dynaamista otetta piisaa vaikka toisillekin jakaa. Ihanaa! Terv. AL-Dynamon kannattaja (laulutaiteen puolella kuitenkin)

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 13.31

Samoilla linjoilla edellisen kanssa siinäkin, ettei minuunkaan jazz ole milloinkaan uponnut,muuten olen kaikkiruokainen. Nyt kun tuo Amadeus on tullut esiin, niin ihan mielenkiinnolla odottaa kaikkea uutta(vaikka jazz), häneltä kun näyttää sujuvan mikä tahansa laji. Olisi kyllä ihanaa saada häneltä joskus oikein "läpileikkaus" romanimusiikista, kun sieltä löytyy niin erilaisia kauniita lauluja. Konsettiesitykset Amadeuksella olivat aivan hurmaavia ja jotenkin niin extra dynaamisia, etten ole eläissäni ennen nähnyt, vaikken nuori olekaan. Ei ihme, että porukat lankesivat polvilleen! Kommentoija su 22:11 klo 1:25

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 11.06

Odotan myös romanimusiikkia Ampun ja koko perheen tai heimon voimalla. Se paljon pyydetty TV-uusinta saisi tulla meille kaikille pian nähtäväksi. Minä hölmö kun katsoin sen kahdesti ja vielä areenastakin, mutta keskityin Dimitri Keiskin hevivetoihin, koska olen ikäni myös odottanut romanimusiikkia hevisti vedettynä. Kaikki kukat poimin -biisi on ihanan jatsahtava, vaikka en muuten jatsista oikein pidäkään. Jos Amppu siirtyisi jatsin pariin, silloin diggailisin vain ja ainoastaan jatsia!!!

Amadeuksessa on "kivasti" valkolaisuutta, että pystyy laskemaan leikkiä romaniudestaan, jota hän paljon myös on. Se on järkyttävän mielenkiintoinen ote itseensä, kuin katselisi itseään ulkoapäin ja kuitenkin on niitä molempia "kovasti". Pidän tuosta asenteesta aivan erityisesti ja oikeastaan aloin pitämään Miitta-tädin Amadeus-osiosta paljonkin.

Anonyymi Ma 23.11.2009, klo 09.06

Minäkin ihastuin Ampun "näyttelijänkykyihin" Miitta-tädissaä. Se soittimen hintajuttu oli aivan mahtava kohtaus. Luulen, että isästään kertovassa keskenjääneessä lauseessa Amadeus aikoi sanoa, että Taisto on elänyt suomalaisessa kulttuurissa. Käsittääkseni niin on. Minä Onnellinen se olen nähnyt Amadeuksen laulavan romanilauluja siinä Romanimusiikin illassa, joka tuli taannoin telkasta. Mahtavaa, Mahtavaa ja vielä kerran Mahtavaa! Muistan erityisesti kappaleen "Kaikki kukat poimin", se oli hienoa tulkintaa Ampulta ja kaikilta muiltakin! Voi kun Amadeus konsertoisi ja levyttäisi joskus romanimusiikin tiimoilta!

Anonyymi Su 22.11.2009, klo 01.25

Nyt Amppu kiltisti nukkumaan ja loppuu tuo olkihattujen heittely tältä päivältä!. Eihän niistä kohta ole enää mitään jäljellä. Et varmaan usko, kuinka paljon välitämme Sinusta. Olet meille tosi tärkeä ja haluamme kannustaa Sinua ihan kaikessa tekemisessä ja tekemättä jättämisessä. Pitkä pinnaa vielä sen ajokortin odottamisen kanssa! Rauhallista yötä!

Anonyymi Pe 20.11.2009, klo 00.20

Amppu on kyllä niin ihana persoona. Hänellä on mahtava kyky "leikkiä" romanityyliä sitä korostaen kuten tuossa olkihattujen kanssa. Miitta-tätissä myös näköjään ohjelman "tyylin" mukaisesti piti "hai"hatella ja "myydä" soittopeliä ja haastetella. Siitäkin pidän oikein paljon. Ampulle sopii tuo näytteleminen ja mikä mielenkiintoinen asia, se romanipuoli on häntä itseään. Laittais nyt vaan Hortto Kaalojen vetimet ja vetäis oikein kunnon romaniäänellä kaikki heidän biisinsä heidän porukoissaan. Siitä pitää alkaa anoa ihan kokonaista TV-ohjelmaa. Kyllä meidän kelpais!

Miitta-tätissä olisi ollut kiva kuulla se vastaus loppuun, kun Amppu selitti, että hänen isänsä on romani, mutta ei hänkään ....siis onko Lundbergienkin suvussa valkolaissekotusta. Tietääkö kukaan!

Anonyymi To 19.11.2009, klo 23.05

Kyllä Ristoa uskoo viimeinenkin "epäilevä tuomas", kun katsoo tämän pätkän. Viittaan Riston haastatteluun, jossa hän kehui Amadeuksen antaneen uutta virtaa tälle Sinitaivaalle. Varmaan nuortuu koko sakki, kun on tuollainen vipeltäjä joukossa. Amadeus, oot niin mahtava ja mahtava on Ristokin, kun antaa näin reilusti tunnustusta "untuvikolle"!

Anonyymi To 19.11.2009, klo 18.35

Näin harmaana, sumuisena päivänä "hattuharjoittelu " tuo pilkkeen silmiin ja hymyn huulille.
Kiitos Amadeus ja Risto sekä Airi, joka toit tämän kaiken ihanuuden meille katsottavaksi. Kiitos !

Anonyymi Ti 17.11.2009, klo 14.30

Kyllä Amadeus on sitten ihana ilopilleri!

Anonyymi Ti 17.11.2009, klo 01.00

Ihanaa touhua ja ideointia! Kiitos pojat ja etenkin Ihanainen Amppumme!

Anonyymi Ma 16.11.2009, klo 21.51

Hei!
Onpas kivaa katsottavaa siellä takahuoneessakin - pitäisikö vastakin järjestää tällainen tirkistysreikä, iltalypsy taikka jälkilöyly mikä lie?!

Yleistö tykkäsi kovasti, olin Hämeenlinnan ja Helsingin Taivaissa ja porukka ainakin minun ympärilläni oli kovin innoissaan ja iloissaan. Kaikista tykättiin, mutta kyllä kuulosti jotenkin siltä, että Amadeus on se kirkkain tähti! Yhdessä he olivat aivan ihanaa katsottavaa ja kuunneltavaa. Toivottavasti nyt on tosiaan hetki aikaa levähtää kaikilla, sen he ovat taatusti ansainneet!

Tuula Ma 16.11.2009, klo 21.49

Hyvä fiilinki näyttää olevan.ja energiaa nuorella miehellä. Risto on sympaattinen ja Amadeus valloittava.

Anonyymi Ma 16.11.2009, klo 19.38

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä