A-Talk

Ma 24.10.2011 @ 13:37Virpi Hukkanen, toimitaja, A-talk

Lopettakaa työttömäksi kouluttaminen!

Ylikouluttaminen on tuottanut ennen kaikkea pettyneitä nuoria aikuisia. On surullista nähtävää, kun artenomit, medianomit ja maisterit huomaavat kolmi- ja nelikymppisinä yhä vain yrittävänsä päästä alalle. Tekstiilitaiteilijalle tai teatteripuvustajalle ei aukene työpaikkaa ja freekeikoilla ei elä. Media-alalle valmistuneelle irtoaa tuotantotalosta pesti vain palkattomana harjoittelijana.
Ti 01.03.2011 @ 10:26Virpi Hukkanen, toimittaja, A-talk

Verottaja käy ahneeksi

Sain juuri palkan, josta verottaja otti itselleen kohtuullisen summan. Ajoin bussilla. Taas verottajan kämmen kävi rahapussissani. Samoin aamukahvilla lähiökuppilassa. Yksityisellä lääkärikäynnillä rahaa liikkui moneen suuntaan. Verottaja otti maksamastani palkkiosta ison siivun, mutta palauttaa minulle parikymmentä euroa Kelan kautta. Verottaja on aina kanssani.
To 04.11.2010 @ 14:20Janne Ikonen, A-talk

Posti ja maailmankatsomus

Tuottaako mahdollisimman vapaa kilpailu parhaat palvelut, vai johtaako se siihen, että palveluita tuotetaan mahdollisimman halvalla ja lähinnä siellä, missä se on kaikkein kannattavinta? Tämä kysymys on hallinnut keskustelua uudesta postilaista. Nyt keskiössä on Itella, entinen Suomen Posti, mutta sama keskustelu on käyty aiemminkin uudestaan ja uudestaan.

Sivut

Subscribe to RSS - A-Talk