www.yle.fi            RESEPTITVIERAATTEKIJÄTPALAUTE ETUSIVU  
 
 
O i v a   L o h t a n d e r

T a r t a r p i h v i

½ kg raaputettua hyvin raakakypsynyttä naudan sisäpaistia (tai jauhettuna)
suolaa
mustapippuria rouhittuna
1dl maustekurkku kuutioita
1 dl etikka punajuurta kuutioina
½ dl sipulia hienonnettuna
½ dl kapriksia
1 munan keltuainen/ annos

Raaputa liha leveäteräisellä veitsellä tai haarukalla. Sekoita suola ja pippurirouhe lihaan. Muotoile annospalan kokoisia pihvejä joihin painat keskelle varovasti pienen syvänteen kananmunankeltuaisille. Tarjoillaan edellä mainittujen lisäkkeiden kanssa lautaselle koottuna.


  R E S E P T I T

  T a r t a r p i h v i
  A p p e l s i i n i r a h k a
  U u n i h a u k i + v i h a n n e k s e t

  C r e p p e s   s o u z e t t e
  K a a l i k ä ä r y l e e t

  P u l l a m ö s s ö ä
  L i h a k e i t t o

  N ö t k ö t t i
  P a i s t e t u t   s i l a k a t

  K u u m a   k o i r a
  S h a n d y
  K u u t a m o k i i s s e l i

  R u i s p u o l u k k a p u u r o
  P a i s t e t u t   m u i k u t

  P o r i l a i n e n
  J a u h e l i h a k a s t i k e   j a
  m u u s i

  A v o c a d o m u r e k e
  H a p a n k a a l i- p u n a j u u r i s a -
  l a a t t i

  K a u r a p u u r o
  K o t i t e k o i n e n  p i z z a

  L e t u t   m a n s i k k a h i l l o l l a
  J u u s t o f o n d u e

  C a m p a r i a   j a   t u o r e m e h u a
  S u k l a a k i i s s e l i   j a   k e r m a -
  v a a h t o a
  P a l a p a i s t i

  M a k k a r a v o i k k a r i   ja maito
  K o s s u a   ja palma-limppaa
  U u n i b r o i l e r i   a la 70-luku

  T e e t ä   venäläiseen tapaan
  B l i n i t
  K a l a s e l j a n k k a

  K e s ä k e i t t o