Joulupuurokuusi

Sunnuntainen aamupuuron valmistus meinasi jäädä puolitiehen kun hoksasin puuroriisin kartonkirasian jäävän tyhjilleen. Kartonkiset pakkaukset ovat mitä parhaimpia askartelumateriaaleja. Pohjustan painetun puolen gessolla ja pinnalle voi vaikka maalata tai piirtää.

Kun riisipuuro oli saatu parempiin suihin kokosin askarteluvälineet keittiön pöydälle. Leikkasin, liimasin, piirsin. Skannasin, tulostin ja taas leikkasin ja liimasin.

Joulupuurokuusi

Joulupuurokuusi

Joulupuurokuusi

Pikku hiljaa ajatus alkoi muotoutua ideaksi ja idea konkretiaksi. Tuuhea joulukuusi, oksillaan tulevan joulunajan jokainen päivä.

JoulupuurokuusiJoulupuurokuusiJoulupuurokuusiJoulupuurokuusiJoulupuurokuusiJoulupuurokuusiJoulukalenterissani ei ole suklaayllätysta tai pehmotarroja; ei itse asiassa edes aukeavia luukkujakaan. Yhden sunnuntaipäivän sain kuitenkin kulumaan havupuuni parissa. Taas kerran itse tekeminen taisikin olla palkitsevinta!

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

nappituntuma

Graafikko Kati Tavilampi näkee ympärillään koko ajan kaikkea äärettömän innoittavaa. Pieniä ja suuria asioita, jotka konkretisoituvat kotona, jalostuvat uusiksi ideoiksi tai ilahduttavat pelkällä olemassaolollaan. Inspiraation hetki lyö!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä