Pehmoilua

Pehmoilua

Pehmoilua

Illat ovat menneetkin näitä jalokiviä (taas) täyttäessä. Sisäinen harakkani ei nähtävästi saa tarpeekseen koristeista. Ajattelin ensin tehdä lapselle pehmohelmet ja sellaisethan näistä tulikin.

Pehmoilua

Kokoa korulle tulikin suunniteltua enemmän joten heitin koko komeuden jalkalampun päälle. Toimisi varmaan seinä- tai ovikoristeenakin perinteisen kangaslippujen tapaan.

Pehmoilua

 Timanttien sivutuotteena on vielä kehitysasteella yksi pieni pehmonukke. Painoseulalla vedostettu kuva sai taustakankaaksi satunaisen palan jämäkangasta. Nuken kaavassa on vielä mietittävää mutta ensimmäiseksi versioksi varsin kelvollinen.

Pehmoilua

Pehmoilua

Pehmoilua

Pehmoilua

Kankaanpainaminen tuntuu olevan juuri tällä hetkellä se minun juttuni. Siihen liittyy niin monta mieleistä asiaa. Kuvan ja/tai hahmojen suunnittelu, seulan valmistus, kankaiden valinta, ompelu. Jokainen oma osa-alueensa joihin voi uppoutua illan viimeisinä tunteina.

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

nappituntuma

Graafikko Kati Tavilampi näkee ympärillään koko ajan kaikkea äärettömän innoittavaa. Pieniä ja suuria asioita, jotka konkretisoituvat kotona, jalostuvat uusiksi ideoiksi tai ilahduttavat pelkällä olemassaolollaan. Inspiraation hetki lyö!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä