Villatakki ja vaneri

Vanerin palasessa riitti puuhaa yllättävän moneksi illaksi. Rintakoruprojekti alkoi melkein kuukausi sitten. Nyt, monen vaiheen jälkeen, villatakin rintamusta koristaa vanerista leikattu timantti.

Villapaita ja vaneria

Olen ennenkin täällä esitellyt  kierrätysmateriaaleista tehtyjä koruja. Nyt paperi vaihtui vaneriin. Vanerin pala oli ylijäämämateriaalia, jonka sain rakennuspaikalta.

Villapaita ja vaneria

Vedostin painoseulalla timanttikuvion levyn pintaan. Hyvin toimi. Kikkailin myös riisipaperiteipin kanssa mutta painoväri ei tarttunutkaan siihen kunnnolla, teipin pinta oli liian liukas. Japaninsahalla leikkasin timantit irti taustasta. Koetin ensin pistosahaa, mutta käytössäni ollut terä oli liian harva ja se repi vanerin reunat. Japaninsaha on loistava työväline, se sahaa silloin kun vedät  tai työnnät. Sitten sahasin ja hioin, sahasin ja hioin jonka jälkeen liimasin taustaneulat paikoilleen.

Villapaita ja vaneria

Villapaita ja vaneria

Villapaita ja vaneriaVillapaita ja vaneria

Nyt tallustelen syksyisessä auringonpaisteessa timantti villatakkini rinnassa. Luonnonmateriaalit, villa ja vaneri, sopivat toistensa seuraan. Tänä jouluna taidan antaa lahjaksi vain timantteja ja tehdä villasukat kaveriksi.

Villapaita ja vaneria

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

nappituntuma

Graafikko Kati Tavilampi näkee ympärillään koko ajan kaikkea äärettömän innoittavaa. Pieniä ja suuria asioita, jotka konkretisoituvat kotona, jalostuvat uusiksi ideoiksi tai ilahduttavat pelkällä olemassaolollaan. Inspiraation hetki lyö!

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä